Βουλευτής της Αργεντινής συμμετείχε σε zoom τηλεδιάσκεψη όταν άρχισε να φιλά στο στήθος τη γυναίκα του live – «Νόμιζα πως…» (Βίντεο)

Ο Αργεντίνος βουλευτής την "πάτησε"

Σάλος έχει προκληθεί στην Αργεντινή με έναν βουλευτή, ο οποίος επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης της Κάτω Βουλής του Κογκρέσου της χώρας που προβαλλόταν σε ζωντανή μετάδοση.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Χουάν Εμίλιο Αμερί σόκαρε τους συναδέλφους του όταν εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη να έχει στα πόδια του μια ξανθιά γυναίκα. Μάλιστα, στη συνέχεια, άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος, αφού κατέβασε την μπλούζα της.

Η συνεδρίαση διακόπηκε αρχικά και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σώματος, Σέρχιο Μάσα, τη ματαίωσε.

 

Ο 47χρονος Αμέρι, σε πλήρη σύγχυση, επιχείρησε να απολογηθεί λέγοντας ότι νόμιζε πως δεν ήταν συνδεδεμένος στο Ιντερνετ εκείνη τη στιγμή. «Εδώ στα κεντρικά της χώρας η σύνδεση είναι πολύ κακή. Η σύντροφός μου βγήκε από το μπάνιο και τη ρώτησα πώς είναι τα επιθέματά της από σιλικόνη και τα φίλησα, γιατί πριν από δέκα μέρες έκανε επέμβαση για την τοποθέτησή τους», είπε.

Οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πενθήμερης αποβολής του, ενώ ο Αργεντινός βουλευτής υπέβαλε χθες την παραίτησή του, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

 

Ο Αμέρι εκπροσωπεί τη βόρεια πολιτεία της Σάλτα και ανήκει στον κυβερνώντα πολιτικό συνασπισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ