Έγκυος η Μάργκοτ & όμως έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τον άντρα της που τον άρπαξε καρχαρίας – Είδε το αίμα & δεν δίστασε να βουτήξει (Φωτό)

Στο νερό ήταν και άλλοι λάτρεις της κατάδυσης, όταν έγινε η επίθεση

Μια έγκυος γυναίκα αψήφησε τον κίνδυνο και βούτηξε στο νερό, ανοιχτά της Φλόριντα, για να σώσει τον σύζυγό της που μόλις είχε δεχτεί επίθεση καρχαρία.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο Άντριου Τσαρλς Έντι, έκανε snorkelling στο Sombrero Reef, όταν -σχεδόν αμέσως αφότου βούτηξε- ένας καρχαρίας τού επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον.

 

Η σύζυγός του, Μάργκοτ Ντιουκς-Έντι, είδε το πτερύγιο του καρχαρία να εξέχει από το νερό, είδε και το νερό κόκκινο, διαπίστωσε τον κίνδυνο και βούτηξε «χωρίς δισταγμό» για να σώσει το 30χρονο σύντροφό της.

 

 

Κατάφερε και έβγαλε στην ασφάλεια της στεριάς τον σύζυγό της, όπου και συγγενείς της κάλεσαν για βοήθεια.

 

Στο νερό ήταν και άλλοι άνθρωποι, κάνοντας κατάδυση, όταν έγινε η επίθεση, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση για το περιστατικό. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι νωρίτερα είχαν δει ένα μεγάλο καρχαρία να κολυμπά στην περιοχή. 

 

Έγινε αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι, καθώς ο άνδρας υπέστη σοβαρά τραύματα στον ώμο. Ο διασώστης Ράιαν Τζόνσον δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο 30χρονος ήταν σε «κρίσιμη κατάσταση», όταν έφτασε εκεί.  

 

Η Φλόριντα έχει τον υψηλότερο αριθμό επιθέσεων καρχαριών στον κόσμο, με 21 να αναφέρθηκαν το 2019. Ωστόσο, οι επιθέσεις καρχαριών παγκοσμίως είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ