Άση Μπήλιου: Έτσι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Τους φίλους, τις παρέες, ακόμη και τους διαδικτυακούς σας φίλους, αφορά η Σελήνη στον Υδροχόο αυτό το Σαββατοκύριακο, που σας βρίσκει πιο πρόθυμους να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που χαίρεστε την παρέα τους ή τις δραστηριότητες μαζί τους. Γενικώς, θα υπάρχει έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας, ενώ θα έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε και καινούρια άτομα ή να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν συνηθίζετε. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, όπου και θα μείνει για αρκετές εβδομάδες, δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε πριν γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία (13/10) να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ερμής σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα Σαββατοκύριακο που φαίνεται ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε, όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές (ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή του καθενός), δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για σας και αυτούς που αγαπάτε. Μπορεί από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά, το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και να σας πιάνει λίγος πανικός. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, ακριβώς απέναντι σας, στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή (13/10 μέχρι 3/11) μπορεί να επιστρέψει κάποιος από το παρελθόν, τώρα για καλό ή για κακό θα δείξει!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα πολύ πιο άνετο Σαββατοκύριακο για σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο, που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε και κάποια ευχάριστα πράγματα μαζί με αυτούς που αγαπάτε. Εσείς θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και για θέματα που αφορούν τις σπουδές σας ή αν έχετε χρόνο μπορεί να κάνετε και μια ωραία βόλτα ή εκδρομή. Την Κυριακή ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, κάνει μια σημαντική μετάβαση από τον Ζυγό στον Σκορπιό και σ’ αυτό το ζώδιο θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Ξεκινά λοιπόν, μια πιο κουραστική περίοδος, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, είναι πιθανόν να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι από 13/10 μέχρι 3/11, που θα βρίσκεται ανάδρομος ο Ερμής, τα λάθη στη δουλειά.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ