Χαζομπαμπάς ο Γιώργος Χρανιώτης – Η τρυφερή αγκαλιά στον γιο του & η ανάρτηση για την πανδημία

Δηλώνει τρελός χαζομπαμπάς... 

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, έχει ξετρελαθεί με τον γιο του και ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του με την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ο ίδιος αναρτά συχνά φωτογρφίες του με το μωράκι στο Instagram, αφού ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θέλει να τα μοιραστεί με τους ακολούθους του. 

Πρόσφατα είχε ποζάρει στο Instagram έχοντας το μωράκι του στον ώμο του και είχε γράψει το ακόλουθο γλυκό μήνυμα: «This is my rifle.This is my gun Το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο είναι η αγάπη.Και γώ έχω την αγάπη επ ώμου.Μ αυτόν τον εξοπλισμό δεν φοβάμαι απολύτως τίποτα,αντιθέτως ονειρεύομαι,ελπίζω και χαίρομαι χωρίς προφανή λόγο.

Σε βάζω στο ώμο μου και θεραπεύομαι,στρίβω λίγο το κεφάλι σε μυρίζω και ανασταίνομαι,σε σηκώνω ψηλά και σε κοιτάζω κι αν μου χαμογελάσεις,αρχίζουν όλα και τελειώνουν ταυτόχρονα.Εσύ είσαι η καραμπίνα μου. Εσύ είσαι τ όπλο μου. Κι όταν πυροβολώ δεν εκτοξεύονται σφαίρες,αλλά αστείρευτη,αγνή,χρωματιστή και συμπαγής ΑΓΑΠΗ.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας) Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο,τότε αποκτά μία δική της οντότητα. Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο,ορφανά παιδιά στα ιδρύματα,πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής ,αγκαλιάς,αγγιγμάτων,πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή,αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη. Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν ,σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο ,επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα ,δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού ,αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν,γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη) #hug #hugging #kids #affection #newworldorder #newworld #bravenewworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) στις

Και τώρα πόζαρε ξανά αγκαλιά με το μωρό του με φόντο τη θάλασσα και δανειχόμενος το κείμενο ενός ψυχολόγου, θέλησε να σχολιάσει τους κανόνες social distancing που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας γράφοντας: «(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας)

Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο, τότε αποκτά μία δική της οντότητα. Στον Β παγκόσμιο πόλεμο, ορφανά παιδιά στα ιδρύματα, πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής, αγκαλιάς, αγγιγμάτων, πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή, αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη.

Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν, σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο, επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα, δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού, αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν, γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη) #hug #hugging #kids #affection #newworldorder #newworld #bravenewworld»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ