Η mini me κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου 16 ετών μια πανέμορφη έφηβη – Ίδια η μαμά της (Φωτό)

«Είναι πολύ κομψή. Μια βασίλισσα της ομορφιάς. Καμία σχέση με εμένα»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και η 16χρονη κόρη της Απλ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό… Ίδια γαλάζια μάτια, ίδια χείλη, ίδιο σχήμα προσώπου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Τον περασμένο Μάιο, η Γκουίνεθ Πάλτροου δημοσίευσε στα social media δυο σπάνιες φωτογραφίες την κόρης της, που είχε γενέθλια και έγινε 16 ετών.

 

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως γράφω αυτά τα λόγια αλλά...χαρούμενα δεκαέξι αγαπημένο μου κορίτσι. Είσαι το φως της καρδιάς μου, ο ορισμός της χαράς. Είσαι απίστευτα ταλαντούχα και έχεις το καλύτερο χιούμορ.

Περνάω φανταστικά με το να είμαι η μαμά σου. Λατρεύω τις βραδινές κουβέντες μας όταν μου λες τι έχεις στο μυαλό σου», έγραψε η ηθοποιός ως λεζαντα.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό People, η ηθοποιός περιέγραψε την κόρη της ως μια «βασίλισσα της ομορφιάς» και παραδέχθηκε «πως είναι κομψή με έναν τρόπο που εγώ δεν είμαι».

«Της αρέσει πάρα πολύ το μακιγιάζ, σε αντίθεση με εμένα», σημείωσε η 47χρονη ηθοποιός.

«Γνωρίζει πώς να κάνει την τέλεια γραμμή eyeliner. Έκανε μόνη της ακρυλικό στα νύχια της. Είναι μια βασίλισσα της ομορφιάς».

Η Πάλτροου συνέχισε, «Λατρεύει να παίζει στην ντουλάπα μου», προσθέτοντας πως «Έχω κρατήσει τα πάντα για εκείνη εδώ και 15 χρόνια πριν την γεννήσω. Κρατάω τα πάντα. Όχι τα πάντα, αλλά κάθε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί την έχω κρατήσει για εκείνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ