Αμερικανός κατηγορείται ότι σκότωσε την έγκυο σύντροφό του – Βρέθηκε πεταμένη σε γκρεμό

Η οικπγένειά της την έψαξε μετά από 2 ημέρες εξαφάνισης... 

Το σώμα μιας εγκύου βρέθηκε μετά από ένα μήνα εξαφάνισης σε γκρεμό και ο πρώην φίλος της συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας. 

Η Kassanndra Cantrell, 33 ετών, εξαφανίστηκε τέλη Αυγούστου, ενώ έχασε και το ραντεβού που είχε στον γυναικολόγο της... 

 

 

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην Τακόμα ενώ οι ντετέκτιβ έψαχναν σε κοντινά σπίτια της περιοχής 4 εβδομάδες τώρα. Τελικά η υπόθεση έληξε με τραγικό τρόπο την Τρίτη όταν το άψυχο σώμα της βρέθηκε χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS από το φορτηγό του πρώην συντρόφου της.

 

 

Ο πρώην φίλος, ο 37χρονος Κόλιν Πάτρικ Ντάντλεϋ, συνελήφθη και κρατείται σε φυλακή της Κομητείας Πιρς με υποψίες για φόνο αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Οι ντετέκτιβ εντόπισαν το φορτηγό και την πινακίδα του σε καμερες που τον έδειχναν να περπατά από το αυτοκίνητο της Cantrell σε ένα κοντινό γκαράζ.

 

 

Η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της νεαρής γυναίκας στις 27 Αυγούστου αφού «δεν επέστρεψε στο σπίτι της και δεν είχαν ακούσει από αυτήν δύο ολόκληρες ημέρες». 

Να σημειώσουμε πωςη 33χρονη παρόλο που είχε πει στους συγγενείς ότι ο 37χρονος ήταν ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της, ήταν απρόθυμη να πει στον ίδιο. 

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα GPS από το φορτηγό του Ντάντλι, οι ντετέκτιβ βρήκαν ένα «σύνολο ανθρώπινων υπολειμμάτων που τυλίχθηκαν και πετάχθηκαν πάνω σε μια απότομη πλαγιά κατά μήκος του Chambers Creek», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ