Βίντεο – H φοιτήτρια διηγείται on camera πως την έδειραν 3 άνδρες: ''Πουτ@ν@ φοράς φούστα'' - Κανένας από τους παρόντες δεν την βοήθησε!

Η κοπέλα μιλά για τον ξυλοδαρμό της... 

Μία νεαρή φοιτήτρια, η Ελίζαμπετ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες, επειδή φορούσε φούστα.

Η κοπέλα περιγράφει την επίθεση ως εξής:

'' Με είδαν στο δρόμο μέρα μεσημέρι και άρχισαν να φωνάζουν π****α φοράς φούστα. Με άρπαξε ο ένας από το ένα μπράτσο, άλλος από το άλλο, με ακινητοποίησαν και ο τρίτος μου έριξε μπουνιά, αφού συνέχισα να με βρίζουν λέγοντάς μου μη μιλάς, σκάσε, χαμήλωσε το βλέμμα και με... έδερναν.

Καμιά δεκαπενταριά άτομα που βρίσκονταν την ίδια στιγμή συμπληρώνει η Ελίζαμπετ 22 ετών μιλώντας στο κανάλιστο francebleu.fr  της Αλσατίας, στον ίδιο δρόμο είδαν το περιστατικό και δεν κουνήθηκαν. 

Το χειρότερο είναι ότι ούτε μετά την επίθεση έσπευσε κάποιος να με βοηθήσει, ούτε αργότερα εμφανίστηκε κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες να πει τι είδε. 

Δεν κάλεσαν καν την αστυνομία, απλά εξαφανίστηκαν, αυτό με ξεπερνάει. 

Η κοπέλα είναι φοιτήτρια στο Στρασβούργο και ευτυχώς δείχνει δυναμική και αποφασισμένη να φοράει φούστα και να μην κρύψει τι της συνέβη. 

Σύμφωνα με την αστυνομία μόνο το 10% των γυναικών που δέχονται επίθεση στο δρόμο κάνουν μήνυση κατά αγνώστων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ