Story of the day: Η 11χρονη Rhea δεν είχε χρήματα να αγοράσει παπούτσια για να τρέξει σε αγώνες - Φόρεσε αυτοκόλλητους επιδέσμους & κέρδισε 3 μετάλλια (φωτό-βίντεο)

Η ιστορία του κοριτσιού από τις Φιλιππίνες έγινε viral... 

Η ιστορία της 11χρονης Rhea Bullos από τις Φιλιππίνες μας δείχνει πως η δύναμη της θέλησης μπορεί να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rhea Bullos (@rheabullos) on

 

Το νεαρό κορίτσι ήθελε να τρέξει σε αγώνες, όμως, η οικογένειά της ήταν πολύ φτωχή, με αποτέλεσμα να μην έχει χρήματα να αγοράσει παπούτσια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rhea Bullos (@rheabullos) on

 

Η Rhea, όμως, δεν το έβαλε κάτω! Έδενε καθημερινά τα πόδια της με αυτοκόλλητους επιδέσμους και έκανε προπόνηση, ενώ είχε ζωγραφίσει πάνω τους και το σήμα της "Nike", δίνοντας έτσι κουράγιο στον εαυτό της και αναπτερώνοντας το ηθικό της.

 

 

Το κορίτσι, μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να κερδίσει στους σχολικούς αγώνες των Φιλιππίνων τρία χρυσά μετάλλα - στα 400, τα 800 και τα 1500 μέτρα- εντυπωσιάζοντας τους πάντες!

 

 

 

 

Τελικά, το 11χρονο κορίτσι κατάφερε να αποκτήσει τα αγαπημένα της αθλητικά παπούτσια, μετά τη δημοσιότητα που πήρε η ιστορία της, όμως, το πιο βασικό είναι πως έδωσε έμπνευση και ελπίδα σε όλους μας - και κυρίως στους λιγότερο προνομιούχους.

 

 

 

 

Η ιστορία της έγινε viral στα social media και η Rhea έγινε "διάσημη" στη χώρα της, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα κορίτσι- πρότυπο που αποδεικνύει πως όλα γίνονται αν το θέλουμε πραγματικά... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ