5άστερη η E-LA-WON στα βραβεία Great Taste Awards 2020 του Λονδίνου

Συγκεκριμένα, μεταξύ 12.777 προϊόντων από 106 χώρες, η  E-LA-WON έλαβε 4 βραβεία για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση των προϊόντων της.

Σε χαλεπούς καιρούς και μέσα στην καταχνιά της νέας κανονικότητας η E-LA-WON κατέκτησε 5 χρυσά αστέρια στα Great Taste Awards 2020.

Η Family Boutique εταιρεία, που παράγει, τυποποιεί και διακινεί υψηλής ποιότητας ελληνικά, φυσικά προϊόντα, διακρίθηκε στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου διαγωνισμού Great Taste Awards 2020 του Βρετανικού οργανισμού Guild of Fine Food. Τα συγκεκριμένα βραβεία – στα οποία η E-LA-WON διακρίνεται από το 2015 – αποτελούν το εγγυημένο, ασφαλέστερο και διεθνώς αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για ποιοτικά τρόφιμα και ποτά.

Συγκεκριμένα, μεταξύ 12.777 προϊόντων από 106 χώρες, με 500 και πλέον ειδικούς κριτές, η  E-LA-WON έλαβε 4 βραβεία για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση των προϊόντων της.

Οι διακρίσεις και η κριτική που έλαβε η εταιρεία αφορούν τα εξής προϊόντα: 

• Premium Extra Virgin Olive Oil – 2 stars

«Ένα πολύ ισορροπημένο ελαιόλαδο. Εξαιρετική αίσθηση στο στόμα. Νότες από γρασίδι και μπανάνα κυριαρχούν στον ουρανίσκο».

• Super Premium Extra Virgin Olive Oil – 1 star

«Αρκετές φρέσκιες πινελιές από φρούτα. Γεμάτο με ευχάριστη επίγευση».

• Green Fresh Extra Virgin Olive Oil – 1 star

«Χρυσοπράσινο με ξεχωριστό, πλούσιο άρωμα αγκινάρας και φρεσκοκομμένων χόρτων. Το αρωματικό του προφίλ θυμίζει πρώιμη συγκομιδή».

• Orange Blossom Honey – 1 star

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έρχονται ΑΣΤΕΡΙΑ για την E-LA-WON !!! #elawon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E-LA-WON (@e_la_won) στις

«Ένα πολύ ελκυστικό χρυσό κεχριμπαρένιο φυσικό μέλι, με λουλουδένιο άρωμα. Οι νότες γεύσης της κηρύθρας φέρνουν ένα ευχάριστο φινίρισμα στον ουρανίσκο».

Η E-LA-WON στην επιχειρηματική της διαδρομή έχει ήδη 72 διεθνείς βραβεύσεις τόσο για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όσο και για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των συσκευασιών, συνδυάζοντας την παράδοση με την σύγχρονη αντίληψη και καινοτομία.

Όπως τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Ιωάννης Καμπούρης, «η εταιρεία μας κατάφερε να συλλέξει 5 αστέρια και να τοποθετηθεί επάξια στην ελίτ των εταιρειών με προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας, απαράμιλλης γεύσης και κορυφαίας ποιότητας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ