Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν θα παραδεχτεί ποτέ ένας άνδρας

Οι άνδρες είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τα συναισθήματά τους... 

Πιστεύεται ότι οι γυναίκες είναι μυστηριώδη πλάσματα. Ήξερες όμως, ότι υπάρχουν κάποια πράγματα, που πολλοί άντρες δεν θα παραδεχτούν ποτέ σε μία γυναίκα;

Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τα συναισθήματά τους. Τί είναι τελικά αυτό που οι άνδρες δεν θα ομολογήσουν ποτέ στις γυναίκες;

1. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση είναι πολύ ελκυστικές.
Η αλήθεια είναι, ότι στους περισσότερους άντρες αρέσει η αυτοπεποίθηση στις γυναίκες. Μπορεί οι περισσότεροι να λένε ότι θέλουν οι γυναίκες τους να τους κάνουν όλα τα χατίρια ή να λένε πως θέλουν μία γυναίκα με αναλογίες μοντέλου, αλλά στην πραγματικότητα εντυπωσιάζονται πιο πολύ από μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Μια γυναίκα που δεν την “κουμαντάρουν”  εύκολα, ακόμα κι άλλο δεν έχει αυτές τις αναλογίες μοντέλου και είναι πιο στρουμπουλή.

2. Τους νοιάζει η εμφάνιση της γυναίκας.
Και όταν λέμε για εμφάνιση, δεν εννοούμε το ύψος ή τα κιλά, αλλά τον τρόπο ντυσίματος. Οι άνδρες θαυμάζουν τις γυναίκες που ντύνονται ωραία. Τους αρέσει κάτι σέξι και κομψό και σίγουρα όχι χυδαίο.

Τους ελκύει μία περιποιημένη γυναίκα, βαμμένη και όμορφα ντυμένη, χωρίς υπερβολές.

3. “Δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω αυτό”.
Οι άντρες θέλουν να δείχνουν πως τα ξέρουν όλα και πως είναι δυνατοί. Αυτό όμως δεν γίνεται. Παρόλα αυτά, πολύ δύσκολα θα παραδεχτούν πως δεν έχουν ιδέα πώς να κάνουν κάτι. Θα προσποιηθούν ότι το ξέρουν και θα προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα.

(Photo: Vera Arsic/ Pexels)

4. Δεν ξέρουν πώς να απαντήσουν στις ερωτήσεις μιας γυναίκας.
Οι άντρες πολλές φορές δεν ξέρουν ποιός είναι ο σωστός τρόπος, για να απαντήσουν σε μία γυναίκα και τί να της πουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι, όταν μία γυναίκα ρωτάει τον άντρα της “αγάπη μου πάχυνα;”. Οι άντρες από τη φύση τους είναι πιο αυθόρμητοι, ειλικρινείς και καθόλου διπλωμάτες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να μπερδεύονται για το πώς πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση μιας γυναίκας, για να αποφύγουν τους καβγάδες. Δεν θα το παραδεχτούν πότε όμως.

5. Δεν έχω τα χρήματα.
Για έναν άντρα που θέλει να νιώθει επαγγελματικά και οικονομικά δυνατός, είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί ότι δεν έχει τα χρήματα, για να ανταπεξέλθει σε όσα του ζητάει μία γυναίκα. Μπορεί να βρει χίλιους δυο άλλους τρόπους, για να αποφύγει κάτι, παρά να παραδεχτεί ότι δεν έχει τα χρήματα, όπως αναφέρει το tsemperlidou.gr

6. Ζηλεύω αυτό τον τύπο.
Οι άντρες θεωρούν ότι η ζήλια είναι γυναικείο χαρακτηριστικό, για αυτό το λόγο ποτέ δεν θα παραδεχτούν ότι ζηλεύουν έναν άλλον άντρα. Κι όμως αυτό συμβαίνει. Είναι άνθρωποι και είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώσουν ζήλια για έναν άλλον άντρα, που είναι πιο όμορφος ή πιο επιτυχημένος επαγγελματικά και οικονομικά ή έχει καλύτερο αμάξι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ