Αυτός είναι έρωτας: Οι αγκαλίτσες & τα γελάκια του Εμανουέλ & της Μπριζίτ Μακρόν – Ποια 24 χρόνια διαφορά… (Φωτό)

Το ζεύγος Μακρόν αγκαλιά στο προεδρικό αεροπλάνο 

Μία τρυφερή φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, Μπριζίτ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου, Σοζίγκ ντε λα Μουασονιέρ.

 

 

Επιστρέφοντας από την πόλη Gers, την οποία το ζεύγος Μακρόν είχε επισκεφθεί με αφορμή τις ημέρες εθνικής κληρονομιάς, η επίσημη φωτογράφος τους, έπιασε στον φακό της μια σπάνια προσωπική και τρυφερή στιγμή, μέσα στο προεδρικό αεροπλάνο.

 

 

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, άλλωστε είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και παρά τις υποχρεώσεις από ό,τι φαίνεται πάντα βρίσκουν χρόνο να περνούν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19/09/2020 - @emmanuelmacron et #BrigitteMacron de retour de Voyage Officiel ©️Soazig de la Moissonnière / Présidence de la République

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ©Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere) στις

 

Πολλοί χρήστες των social media χάρηκαν την τρυφερότητα του ζευγαριού.

 

 

Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν γνωρίστηκαν το 1993 και παρά τα 24 χρόνια που τους χωρίζουν αποτελούν ένα στέρεο και ευτυχισμένο ζευγάρι.

 

 

Η Μπριζίτ παντρεύτηκε τον Μακρόν το 2007 στο δημαρχείο της παραθαλάσσιας πόλης Τουκέ, όπου είχε παντρευτεί τον Αντρέ Οζιέ 33 χρόνια νωρίτερα.

 

 

Μάλιστα, η ίδια η Μπριζίτ Μακρόν είχε πει σε συνέντευξή της το 2017: «Αν δεν είχα κάνει αυτή την επιλογή η ζωή μου απλώς θα με προσπερνούσε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ