Η Kate Middleton φόρεσε το πιο στυλάτο casual chic σύνολο για το φθινόπωρο - Δεν την έχουμε ξαναδεί με πιο νεανικό look (φωτό - βίντεο)

Φρέσκια και όμορφη, με νεανικό ντύσιμο η Δούκισσα του Cambridge... 

Μπορεί η σύζυγος του πρίγκιπα William, Kate Middleton, να είναι η αγαπημένη των Βρετανών, ωστόσο, έχει δεχτεί πολλές φορές κριτική για το γεγονός ότι ντύνεται πολύ συντηρητικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddleton.princess) on

 

Αυτή τη φορά η πριγκίπισσα Kate μας εξέπληξε ευχάριστα με τις ενδυματολογικές της επιλογέςυιοθετώντας ένα look άκρως φρέσκο και νεανικό.

 

 

 

 

H 38χρονη Δούκισσα συναντήθηκε με νέους γονείς στο Battersea Park του Λονδίνου και έδειξε την υποστήριξή της σε όλους όσους φροντίζουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού

 

 

Έτσι, η Kate επέλεξε ένα χαλαρό και άνετο ντύσιμο, το οποίο της πήγαινε πολύ. 

 

 

Με λευκό t-shirt, παντελόνι σε απόχρωση vieux rose και λευκά αθλητικά παπούτσια έκλεψε τις εντυπώσεις, μοιάζοντας, επιτέλους, με κοπέλα της ηλικίας της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Australia (@vogueaustralia) on

 

Χαμογελαστή και πανέμορφη, όπως πάντα, η ωραία Kate, ενώ, όπως παρατηρήσαμε, άφησε για λίγο στην άκρη τα "βαριά" κοσμήματα της βασιλικής οικογένειας και φόρεσε στο λαιμό της ένα κομψό, νεανικότατο μενταγιόν με λεπτές αλυσίδες και νομίσματα, τα οποία συνδύασε με διακριτικούς κρίκους στα αυτιά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????????? ✨ (@royalfamily.km) on

 

Well done, Kate!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ