Το σπίτι - γραφείο του covid! - Αρχιτέκτονες δημιούργησαν ένα θαυμάσιο προκάτ μίνι δωμάτιο που μπαίνει στον κήπο ή όπου εσείς θέλετε (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε την υπέροχη ιδέα…

Από την στιγμή που ο κορωνοϊός μας υποχρεώνει να μένουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μειωθούν οι διαπροσωπικές επαφές και άρα η διασπορά του στην κοινότητα, θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι.

Με τις τιμές των ακινήτων και την ευρύτερη περιοχή να βαράνε... κόκκινα, δύο αρχιτέκτονες τα έβαλαν κάτω και είπαν "δεν πάει άλλο, πρέπει να βγάλουμε μια πατέντα που θα βοηθήσει την κατάσταση!"

Έτσι, λοιπόν, η αρχιτεκτονική εταιρία boano prišmontas έστησε τα σχέδιά της και έδωσε σάρκα και οστά σε μια εκπληκτική ιδέα με ονομασία «my room in the garden».

Οι Tomaso Boano και Jonas Prišmontas, δημιούργησαν αυτή τη μινιμαλιστική pop-up κατασκευή, η οποία θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής και θα λύνει τα χέρια σε εκείνους που η προοπτική του να προχωρήσουν στην επέκταση του σπιτιού τους, φαντάζει απαγορευμένη ιδέα.

 

 

Φωτογραφίες & Βίντεο: designboom

 

Δεδομένου ότι ο χώρος φαντάζει ιδανικός για να φιλοξενήσει το προσωπικό σου γραφείο ή οτιδήποτε άλλο αφορά στο επάγγελμα σου, φανταζόμαστε πως μπορείς να το μεταφέρεις ακόμη πιο μακριά κι από την αυλή σου ή την ταράτσα σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ