Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής από τον Ζυγό έρχεται σε σύγκρουση με τον Κρόνο - Πρόκειται για μία από τις απαιτητικές όψεις των ημερών

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό έρχεται σε σύγκρουση με τον Κρόνο, η σημερινή μέρα θέλει ειδικούς χειρισμούς από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Καταρχάς, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους, ούτε φυσικά να θέτετε ή να δέχεστε τελεσίγραφα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να ελίσσεστε ανάμεσα στα εμπόδια και όχι να πέφτετε με το κεφάλι πάνω σ’ αυτά. Προσπαθήστε να έχετε ενσυναίσθηση, να βάζετε τον εαυτό σας στα παπούτσια του άλλου, για να δείτε πώς νιώθει και η άλλη πλευρά. Από την άλλη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να νιώθετε εσείς οι ίδιοι ενοχές για πράγματα του παρελθόντος. Επειδή η όψη Ερμή-Κρόνου μας κάνει πολλές φορές καυστικούς και η κριτική μας ξεπερνά τα όρια μπορεί να πληγώσετε πολύ είτε ανθρώπους που δεν φταίνε είτε εσάς τους ίδιους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εσείς τα παιδιά της γης που θέλετε να τα οργανώνετε και να τα ελέγχετε όλα, πρέπει να αντιληφθείτε ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα, όταν η δουλειά ή η πρόοδος σου εξαρτάται από άλλους ή από εξωγενείς παράγοντες που διαμορφώνονται από τις συνθήκες. Αν το συνειδητοποιήσετε αυτό θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ψυχική ηρεμία και να μην ταλανίζεστε εσωτερικά, όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα σας. Από την άλλη, δεν πρέπει να σας πιάνουν τάσεις τελειομανίας, διότι είναι σαν να δημιουργείτε ασφυκτικές συνθήκες στον ίδιο σας τον εαυτό μεγεθύνοντας τις προσδοκίες. Βέβαια, αν θέλουμε να δούμε και μια θετική πλευρά αυτής της όψης είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί με τη δουλειά και να έχετε μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης, αλλά και με τα θέματα της διατροφής και της άσκησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο κυβερνήτης σας Ερμής έρχεται σήμερα σε σύγκρουση με τον Κρόνο αγαπητοί μου Δίδυμοι και μπορεί να νιώθετε ότι ξαφνικά μπροστά σας υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο που φρενάρει την πρόοδο σας, ειδικά αν είχατε σκεφτεί να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Για κάποιους από σας το εμπόδιο μπορεί να είναι τα οικονομικά που εξαιτίας των συνθηκών είναι περιορισμένα, άλλοι μπορεί να βρίσκετε αντίσταση από ανθρώπους που δεν θέλουν να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά ή μπορεί να έχουν κλειστά «αυτιά» στις προτάσεις ή τις ιδέες σας. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε μην βιαστείτε σήμερα να απογοητευτείτε, αλλά μην επιμένετε και άδικα αν το παλεύετε πολύ καιρό. Βρείτε ίσως έναν εναλλακτικό τρόπο για να το υλοποιήσετε.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ