Η Άλεξ παντρεύτηκε και αντί για δεξίωση, επισκέφθηκε με τον γαμπρό τον παππού της - Ταξίδεψε 300 χιλιόμετρα

Συγκινητικό αυτό που έκανε η εγγονή για τον παππού της... 

Μια νύφη ταξίδεψε πάνω από 300 χιλιόμετρα, ώστε ο παππούς της να μπορέσει να τη δει με το νυφικό της, καθώς ήταν παρακινδυνευμένο να βρεθεί στον γάμο λόγω του Covid - 19.

Η 36χρονη Alex Pearce και ο ζύζυγός της  οδήγησαν για πάνω από τρεις ώρες για να κάνουν έκπληξη στον παππού της, Graham Burley, 87 ετών, στο σπίτι του. 

Η νύφη και ο γαμπρός εμφανίστηκαν έξω από το δωμάτιο του παππού, ώστε να πιουν ένα ποτήρι σαμπάνιας και να φάνε ένα κομμάτι τούρτας. Κι όλα αυτά υποχρεωτικά πίσω από το τζάμι!

Ο παππού της έβαλε τα κλάματα όταν την είδε να φτάνει. Η κα Pearce, που είναι χειρουργός στο Νοσοκομείο King's College, παντρεύτηκε τον Φίλιπ, έναν 41χρονο οδοντίατρο, στις 29 Αυγούστου μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης. 

Το ζευγάρι είχε μόνο 30 επισκέπτες στο γάμο τους, σύμφωνα με τους περιορισμούς του κοροναϊού, αλλά αποφάσισε να δει τον κ. Burley ήταν ο καλύτερος τρόπος να τον συμπεριλάβει, παρόλο που δεν μπορούσε να είναι στην τελετή αναφέρει η Metro.

Στον γάμο τους όμως στο Σόμερσετ μπορούσαν να παραβρεθούν μόλις 30 καλεσμένοι, εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό. «Ήταν πολύ μεγάλος ο κίνδυνος για αυτόν για να έρθει στον γάμο», δήλωσε η εγγονή, «θα μπορούσε να επηρεάσει όλο το γηροκομείο, οπότε σκεφτήκαμε πως θα ήταν ωραίο να τον επισκεφτούμε».

Οι νιόπαντροι είχαν ενημερώσει τους υπαλλήλους του οίκου ευγηρίας κι έτσι η έκπληξη ήταν μόνο για τον παππού. «Έβαλε τα κλάματα όταν μας είδε. Ήταν πολύ ιδιαίτερη η επίσκεψή μας».

Λόγω του κορονοϊού, η συνάντηση έγινε πάντα με ένα τζάμι ανάμεσά τους. Του έδειξαν όμως τις φωτογραφίες του γάμου και σε 20 λεπτά ήταν και πάλι στο αυτοκίνητό τους...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ