Τα εκθαμβωτικά κοστούμια των Dolce & Gabbana στην πρεμιέρα της περίφημης Traviata στην Σκάλα του Μιλάνου μετά το lockdown! Μαγεία στην όπερα (φωτό)

Υπέροχα ονειρικά φορέματα... 

Ο πολιτισμός "ξαναζωντανεύει" στην Ιταλία, μετά τους δύσκολους προηγούμενους μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 

Η περίφημη όπερα "La Traviata" ανεβαίνει ξανά στην Σκάλα του Μιλάνου, σηματοδοτώντας την μεγάλη επιστροφή της όπερας μετά από πολύμηνη απουσία, εξαιτίας του lockdown.

 

 

Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες της όπερας, οι σοπράνο Maria Rebeka και Chiara Isotton φορούν τουαλέτες που δημιούργησε ο οίκος Dolce & Gabbana, μόνο για εκείνες.

Λευκά μακριά φορέματα, με μεγαλοπρεπείς τούλινες φούστες και λουλουδάτα κεντήματα που ταιριάζουν απόλυτα στο επιβλητικό περιβάλλον της Σκάλας του Μιλάνου. 

 

 

Όπως τονίζει ο οίκος Dolce & Gabbana στο instagram, η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει την αγάπη του διδύμου των διάσημων σχεδιαστών «για τις τέχνες και την ομορφιά». 

Η Traviata είναι μία από τις διασημότερες ιταλικές όπερες, του Τζουζέπε Βέρντι, ενώ πρόκειται στην ουσία για μια παράφραση, με αρκετές περικοπές, του κλασικού παγκοσμίου φήμης δράματος του Αλέξανδρου Δουμά "Η Κυρία με τας καμελίας". Το έργο διηγείται την τραγική κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα, ματαιωμένου από τις κοινωνικές συμβάσεις.

Να σημειωθεί πως η Traviata παρουσιάζεται στην Σκάλα του Μιλάνου από τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 του μήνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ