Σάκης Αρναούτογλου: Είχα προειδοποιήσει από την Πέμπτη για την κακοκαιρία - Μη λέτε ψέματα (Φωτό & Βίντεο)

"Κοινοποιήστε το στους φίλους σας γιατί συνεχίζουν ακόμα και αυτή την ώρα να διαδίδονται πολλά ψέματα στο διαδίκτυο!"

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook προχώρησε σε μια ανάρτηση σχετικά με την κακοκαιρία «Ιανός» και την πρόβλεψη που είχε κάνει.

 

Στην πρόβλεψή του την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου επισημαίνει τον σοβαρό κίνδυνο που υπάρχει για την Θεσσαλία και τη βορειοανατολική Στερεά Ελλάδα, σημειώνοντας ότι την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, οι περιοχές αυτές θα πληγούν από την κακοκαιρία.

Έτσι, ο κ. Αρναούτογλου σημειώνει στην ανάρτησή του: "Κοινοποιήστε το στους φίλους σας γιατί συνεχίζουν ακόμα και αυτή την ώρα να διαδίδονται πολλά ψέματα στο διαδίκτυο!", αναφερόμενος στις επικρίσεις ότι οι μετεωρολόγοι δεν προέβλεψαν ότι η κακοκαιρία Ιανός θα "χτυπήσει" και αυτές τις περιοχές πέρα από τα νησιά του Ιονίου και τη Δυτική Ελλάδα.

 

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφέρει:

«Ποσο ποιο καθαρά και με πόση ακόμα λεπτομέρεια θα μπορούσε να ειπωθεί το πότε και το γιατί προκάλεσε τις καταστροφές στη Θεσσαλία και τη βορειοανατολική Στερεά???

Δείτε το απόσπασμα από το απογευματινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 της Πέμπτης οπου μιλάω ξεκάθαρα για το τι θα επακολουθήσει 24 ωρες μετά δηλαδή για την Παρασκευή, ποιές περιοχές θα πληγούν και κυρίως ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας γιατί συνεχίζουν ακόμα και αυτή την ώρα να διαδιδονται πολλά ΨΕΜΑΤΑ στο διαδίκτυο!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ