Catherine Zeta-Jones: Είδε τα Emmy από... τον καναπέ της & πόσταρε μια φωτογραφία από το κόκκινο χαλί των περσινών - Εκθαμβωτική με ροζ τουαλέτα (φωτό)

Η περσινή glamorous εμφάνιση της υπέροχης ηθοποιού!

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα 72α βραβεία Emmy, τα οποία, όμως, ήταν πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές, λόγω του κορωνοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emmys 2019 ? Thanks to my amazing glam squad! Hair: @hairbyaviva Makeup: @francescatolot Dress: @georgeshobeika Stylist: @miskellyjohnson Sparkle: @lorraineschwartz Shoes: @stuartweitzman #Emmys2019 #Emmys

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Διαβάστε επίσης: Emmys 2020: Το πρώτο "κόκκινο χαλί" του κορωνοϊού από τα σπίτια... των βραβευμένων- Παρουσιαστές Kimmel- Aniston & πολύ γέλιο - Οι νικητές (φωτό - βίντεο)

Δεν υπήρχε κόκκινο χαλί, ούτε live κοινό, ενώ οι βραβευθέντες συνδέθηκαν με την μεγάλη βραδιά από... τα σπίτια τους!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comfy and casual in my @casazetajones @butterflytwists ??

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Νέοι καιροί, νέα ήθη, λοιπόν, ωστόσο, η Catherine Zeta Jones αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία της από το κόκκινο χαλί των περσινών Emmy, προσθέτοντας, έτσι λίγο glamour στη βραδιά.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε, όπως σχολίασε, να "γιορτάσει" την υποψηφιότητα του συζύγου της Michael Douglas, για τη σειρά "The Kominsky Method" του Netflix.

Ωστόσο, ο Douglas δεν ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς, οπότε μάλλον έμεινε με... μία πίκρα η Ουαλή καλλονή ηθοποιός. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ