Η Μαρίνα Πατούλη μικρή έμοιαζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη – Το είπε η ίδια σε συνέντευξη της (Φωτό & Βίντεο)

"Για μένα ίνδαλμα στην πολιτική είναι η Μελίνα Μερκούρη"

Η Μαρίνα Πατούλη, πάντα γοητευτική αλλά και πάντα ειλικρινής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και αποκάλυψε πτυχές του εαυτού της που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) στις

Η δραστήρια σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Σαν παιδί ήμουν πιο πολύ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο σχολείο όμως ήμουν το φυτό. Με την καλή έννοια» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Για μένα ίνδαλμα στην πολιτική είναι η Μελίνα Μερκούρη. Γνωστή φράση και προσπάθησα να το κάνω πράξη μέσα από τη δραστηριοποίηση μου στα κοινά, ότι ο πολιτισμός είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά την τηλεόραση και το ενδιαφέρον της για αυτήν, αποκάλυψε πως «μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Είχα προσεγγίσεις για να βρεθώ σε ψυχαγωγικές εκπομπές».

«Τώρα με τον κορονοϊό εξελίχθηκε και η αγάπη μου για το πιάνο. Μάθαινα μικρή για πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω όμως ότι είχα ιδιαίτερο ταλέντο» τόνισε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρίνα Πατούλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ