Big Brother: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας για το “ροζ” βίντεο – «Με έχει στοιχειώσει, με ξεφτίλισε…» (Φωτό & Βίντεο)

"Βίωσα bullying και από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίντεο και φωτογραφίες"

Με λυγμούς και με συγκλονιστική αφήγηση, η Χριστίνα Ορφανίδου, παίκτρια του Big Brother, εξομολογήθηκε την άσχημη εμπειρία της, μετά τη δημοσίευση ενός “ροζ” βίντεο από τον πρώην σύντροφό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χριστίνα Ορφανιδου (@xristinaorfanidou_) στις

Σε μια ανατριχιαστική εξομολόγηση η παίκτρια του Big Brother περιέγραψε τα όσα δραματικά και δύσκολα πέρασε τα τελευταία χρόνια και πώς την επηρέασε η διαδικτυακή επίθεση του πρώην συντρόφου της, ο οποίος για να την εκδικηθεί για το χωρισμό τους, διέρρευσε στο Διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Η παίκτρια του Βig Brother έδωσε τις δικές της συμβουλές στις γυναίκες που ζουν παρόμοιες καταστάσεις και έστειλε τα δικά της μηνύματα.

«Κάποιες πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Το 2017 ενώ πήγαιναν τα πράγματα πάρα πολύ καλά με τον σύντροφο που είχα ανακάλυψα κάποια πράγματα. Ο σύντροφος μου είχε παράνομες δραστηριότητες που δεν ενέκρινα και άρχισαν τα συννεφάκια.

Όταν έμαθα γι’ αυτές τις δραστηριότητες προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη. Επειδή δεν άλλαζαν τα πράγματα πήρα την απόφαση να χωρίσουμε.

Το θέμα είναι πως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές στιγμές ιδιωτικές.

Το 2017 γνώρισα έναν άλλον άνθρωπο και ο προηγούμενος σύντροφος μου για να με ξεφτιλίσει έβγαλε στο ιντερνετ της προσωπικές μας στιγμές.

Αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη γι’ αυτό. Μου χάλασε εννοείται την καινούργια μου σχέση. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Με ξεφτίλισε.

Βίωσα bullying και από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίντεο και φωτογραφίες.

Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω μόνη μου. Του έκανα μήνυση.

Θέλω να δώσω μια συμβουλή σε όλες τις γυναίκες, ποτέ μα ποτέ να μην βιντεοσκοπούν προσωπικές στιγμές.

Δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω, ήξερα τι έκανα. Εν γνώση μου το έκανα.

Έχω βρεθεί σε παρέα με φίλους και μου έδειξαν το βίντεο με τις προσωπικές μου στιγμές και μου είπαν ότι τους το έστειλε ο τάδε. Μου το έδειξαν μέσα στον κόσμο.

Νιώθω πάρα πολύ άσχημα που επέλεξα να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο και δεν κατάφερα να καταλάβω τι ήταν μέσα σε τρία χρόνια.

 

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω φροντίσει και τον έχω αγαπήσει όσο τίποτα στη ζωή μου. Το μόνο που θα του έλεγα είναι "γιατί;". Είναι καταδικαστέα πράξη και δεν έχει κανένα δίκιο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ορφανίδου στο βίντεο που προβλήθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ