Άση Μπήλιου: Έτσι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Αρκετά απαιτητικό το Σάββατο αγαπητοί Κριοί ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες με την αντίθεση Σελήνης-Άρη. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι σε συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους φίλους και μην παίρνετε «ανάποδες» στην πρώτη κουβέντα που δεν θα σας αρέσει. Αν βλέπετε ότι μια κατάσταση πάει να ξεφύγει καλύτερα να αποχωρήσετε από τη συζήτηση και να επανέλθετε όταν νιώθετε ήρεμοι. Ακόμη, αποφύγετε να οδηγήσετε υπό το καθεστώς θυμού. Η Κυριακή είναι σαφώς πιο ουδέτερη μέρα και θα μπορέσετε να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας. Θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως πρέπει να είστε λίγο πιο καχύποπτοι με χρεώσεις που σας φαίνονται περίεργα φουσκωμένες ή με χρεώσεις που είναι κρυφές και δεν φαίνονται παρά μόνο στις λεπτομέρειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Το Σάββατο φαίνεται ότι θα έχετε ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να μην το φορτώσετε με περισσότερες προσδοκίες, διότι μάλλον θα απογοητευτείτε στο τέλος και θα απογοητεύσετε και αυτούς στους οποίους μπορεί να υπόσχεστε πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, εκτός όλων των άλλων, φαίνεται ότι θα έχετε και αρκετά επαγγελματικά θέματα που θα σας απασχολούν ή εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί από όλη την εβδομάδα. Η Κυριακή είναι μέρα αφιερωμένη στους άλλους, στις προσωπικές σας σχέσεις, πιο κοινωνική όχι όμως και ιδιαίτερα ξεκούραστη. Μετά από αυτό το γουηκέντ μάλλον θα χρειάζεστε διακοπές!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κι εκεί που μπορεί να περιμένατε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο ή ελπίζατε έστω ότι θα σημειώσετε πρόοδο σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε, έρχεται η αντίθεση Σελήνης-Άρη να σας κάνει λίγο έξαλλους είτε με τον σύντροφο, είτε με τους φίλους ακόμη και με τα ίδια σας τα παιδιά. Μπορεί να είχατε χτίσει διαφορετικά το πρόγραμμα στο μυαλό σας και κάτι ή κάποιος να σας το χαλάει. Ή ακόμη μπορεί να χρειαζόταν να δουλέψετε σε μια ομαδική δουλειά και κάποιος έχει αντιρρήσεις ή έχει τους δικούς του αργούς ρυθμούς που σας εκνευρίζουν ιδιαίτερα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση με το να τσακωθείτε δεν θα κερδίσετε κάτι. Καλύτερα να κάνετε μια συζήτηση ανοιχτά παραθέτοντας τους λόγους της αγανάκτησης ή του θυμού σας. Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή σαν μέρα και σας επαναφέρει στις ουσιαστικές σας προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το Σάββατο είναι σαφώς πιο πιεστικό για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας κι αν δεν προσέξετε τις απογευματινές ώρες μπορεί να είναι και επεισοδιακό. Αιτία της έντασης μπορεί να είναι κάποιο επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα και η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο πριν καλά καλά να το καταλάβετε. Σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο Σάββατο για να συζητήσετε «καυτά» και άλυτα θέματα με τον σύντροφο, τους συγκατοίκους ή την οικογένεια σας. Αφήστε μια τέτοια συζήτηση καλύτερα για την Κυριακή, που είναι μια πιο χαλαρή μέρα για σας και θα έχετε και περισσότερα κέφια. Καλύτερα να αξιοποιήσετε το Σαββατοκύριακο για να κάνετε κάτι που θα χαλαρώσει τη διάθεση σας, παρά να ψάχνεστε για προβλήματα. Επίσης, η συμβουλή μου είναι να μην παίρνετε κάτι πολύ προσωπικά, αν δεν γίνεται εκείνη τη στιγμή που θέλετε. Όσο πιέζετε τόσο απομακρύνεστε από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Το Σάββατο εκτός από τις απογευματινές ώρες που είναι κάπως δύσκολες για όλους, διότι υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης, το υπόλοιπο της μέρας δεν είναι αρνητικό για σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να τα πάτε άσχημα. Είναι μέρα με υποχρεώσεις μετακινήσεις, αγορές για το σπίτι και γενικώς έχει μια φρενίτιδα στην επικοινωνία, παρόλα αυτά μια χαρά θα τα καταφέρετε να περάσετε αν το απόγευμα δεν αναλωθείτε σε περιττές και εκνευριστικές συζητήσεις. Η Κυριακή τώρα, είναι λίγο πιο βαριά με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό. Σας καλεί να ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας και να βρείτε χρόνο να κάνετε κάτι μαζί τους και όσο γίνεται πιο πρωτότυπο, αν δεν θέλετε να ακούσετε γκρίνιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε κάπως την παρόρμηση στα έξοδα αγαπητοί Παρθένοι το Σάββατο. Όσο κι αν κάτι σας αρέσει και το θέλετε, αν τα χρήματα αυτά λείπουν στο τέλος του μήνα από τον προϋπολογισμό σας σίγουρα θα το μετανιώσετε. Γενικά το Σάββατο είναι πολυέξοδο και χρειάζεται από την πλευρά σας προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση. Η Κυριακή είναι πιο θετική μέρα, μολονότι ένα βαθμό άγχους μπορεί να τον έχετε για την εβδομάδα που ξεκινά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καθημερινότητα σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να υπάρχει μια απρόσμενη είδηση ή κάτι να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα που είχατε εκπονήσει μέρες πριν για την Κυριακή σας.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη ρευστότητα στην ημέρα, ενώ το απόγευμα η αντίθεση Σελήνης-Άρη μπορεί να σας κάνει να βγείτε από τα ρούχα σας σε μια συζήτηση είτε με το σύντροφο, ένα συνεργάτη ή φίλο. Δεν είναι απαραίτητα αυτό που θα ακούσετε τόσο ακραίο, είναι ότι μαζεύετε εδώ και πολύ καιρό τα συναισθήματα μέσα σας που μπορεί να εκραγείτε χάνοντας το μέτρο. Γι’ αυτό προφυλάξτε τον εαυτό σας και τους άλλους, αφιερώνοντας χρόνο μόνο σε σας. Πηγαίνετε έναν περίπατο, ασχοληθείτε με κάτι που σας διασκεδάζει και σας δίνει χαρά. Η Κυριακή είναι πιο ουδέτερη, μολονότι μπορεί να σας απασχολούν κάποια οικονομικά ζητήματα ή μπορεί κι ένα ερωτικό θέμα να σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Αξιοποιήστε τη μέρα για να χαλαρώσετε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε σας παρά στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε, να μαζέψετε δυνάμεις, διότι θα σας χρειαστούν τις επόμενες πιο απαιτητικές εβδομάδες του Σεπτέμβρη. Μην ανακατευτείτε σε υποθέσεις άλλων και μην αφήσετε έμμεσα να σας εμπλέξουν, ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς. Μείνετε μακριά από άτομα που μεταφέρουν συζητήσεις τρίτων, διότι δεν ξέρετε πώς μπορεί να αλλοιωθούν αυτά που θα πείτε. Ίσως το Σάββατο να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες ή να έχετε κάποια προετοιμασία για την εβδομάδα που έρχεται. Η Κυριακή είναι πιο δική σας μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σας ενεργοποιεί και να προσφέρεται περισσότερο είτε για μια βόλτα είτε για να χαλαρώσετε με τους οικείους σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου μπορεί να υπάρχει μια απρόσμενη είδηση ή τροπή στο πρόγραμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το Σάββατο προσέξτε ιδιαίτερα τις υποσχέσεις που δίνετε αγαπητοί μου Τοξότες, διότι κινδυνεύετε να φορτώσετε τόσο πολύ το πρόγραμμα σας και να γεμίσετε με στρες. Πρέπει να μάθετε να κάνετε ένα πιο καλά ιεραρχικά δομημένο πρόγραμμα, αν δεν θέλετε να αναρωτιέστε γιατί δεν σας φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Μπορεί να έχετε πολλή δουλειά, αλλά και φίλους που σαν «σειρήνες» σας προσκαλούν να κάνετε κάτι μαζί. Ακόμη και μια πρόταση για μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργήσει περισσότερο άγχος αυτή τη στιγμή. Μην βιάζεστε να πείτε ναι. Η Κυριακή είναι η μέρα που πρέπει να αφιερώσετε εξ ολοκλήρου στον εαυτό σας, την ξεκούραση και την υγεία σας. Μην στοιβάζετε υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετά απαιτητικό το Σάββατο αγαπητοί μου Αιγόκεροι, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό στην αντίθεση της με τον Άρη παίζει με τα νεύρα, το μυαλό και την κούρασή σας. Έχοντας υπόψη σας αυτό, προσπαθήστε να μην επιβαρύνετε το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σας με περαιτέρω ασχολίες. Θέματα δουλειάς, αλλά και σπιτιού, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Το απόγευμα του Σαββάτου αποφύγετε να εμπλακείτε σε «δράματα» άλλων για να μην καταλήξετε να περάσετε δράμα εσείς. Την Κυριακή προσπαθήστε να χαλαρώσετε με καλή παρέα και χωρίς πρόγραμμα έστω για μια μέρα. Θα σας χρειαστεί η χαλάρωση για την επόμενη εβδομάδα που θα είναι σαφώς πιο κουραστική, σύμφωνα με το asibiliou.gr.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Σάββατο είναι αρκετά θετικό απλά θέλει μια ειδική προσοχή το απόγευμα, καθώς θα έχετε την τάση να είστε λίγο πιο επικριτικοί ή επιθετικοί απέναντι στους άλλους αν διαφωνείτε με κάτι. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμφωνείτε με όλους, αλλά δεν χρειάζεται να φτάνετε σε ακραίες παρατηρήσεις και κριτική, ειδικά αν όλο αυτό γίνεται σε διαδικτυακές πλατφόρμες με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Η Κυριακή σας αγχώνει λίγο περισσότερο σε σχέση με τα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού ή μπορεί να σας κάνει κάποιος από την οικογένεια σας παράπονα ότι δεν διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο σε κείνους.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τη Σελήνη στον Ζυγό μέσα στον τομέα των οικονομικών μπορεί να σας «τρώει» κάπως η τσέπη σας για έξοδα αυτό το Σάββατο, γι’ αυτό προσπαθήστε να συγκρατηθείτε. Από την άλλη, αν σας όφειλαν χρήματα είναι μια καλή μέρα να πιέσετε για να τα πάρετε. Γενικώς ασχοληθείτε κάπως με τον προϋπολογισμό σας για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα. Η Κυριακή είναι πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε τόσο για να χαλαρώσετε όσο και για να ψυχαγωγηθείτε με μια ταινία, μια σειρά, μια βόλτα μακρινή ή ένα δείπνο έξω με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ