Ξανά MVP για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Κατέκτησε τον κόσμο

Ο Greek Freak ξανά στην κορυφή! 

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να εισέλθει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «κλειστό κλαμπ» των παικτών που έχουν κερδίσει διαδοχικά βραβεία MVP για την κανονική περίοδο του NBA, αλλά και εκείνων που κερδίζουν την ίδια σεζόν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου αμυντικού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Milwaukee for all the love and support you showed my teammates and I this season. You guys are the best fans in the league. I can’t wait for next season! #ThroughTheWall #Antetokounbros ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο twitter ο εξαιρετικά έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Αντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο νικητής της ψηφοφορίας για τον MVP της σεζόν 2019-20, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί στις 9 απόψε το βράδυ από το NBA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m watching my back and facing my front. ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει στο παλμαρέ του δύο MVPs (2019, 2020), ένα βραβείο του αμυντικού της σεζόν (2020), τέσσερις συμμετοχές σε All Star Games (2017–2020) και δύο παρουσίες στην πρώτη πεντάδα της λίγκας (2019, 2020). Φυσικά, ο μεγάλος στόχος του είναι το πρώτο δαχτυλίδι του, το οποίο ευελπιστεί να κατακτήσει σύντομα, για να αλλάξει για τα καλά το status του στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ