Story of the day: Άνδρας χώρισε την γυναίκα του & παντρεύτηκε την... πεθερά του – Άλλαξε νόμο 500 ετών!

Aπίστευτο κι'ομως αληθινό! 

Τον έρωτα στο πρόσωπο της πεθεράς του φαίνεται να βρήκε ένας άνδρας ο οποίος χώρισε με την κατά 8 χρόνια  σύζυγό του και άλλαξε τον βρετανικό νόμο ισχύος 500 ετών για να καταφέρει να παντρευτεί την... πεθερά του! 

Όλα τα έχουμε ακούσει, αυτό όμως πρώτη φορά! 

Ο 65χρονος Κλάιβ Μπλούντεν και η 77χρονη Μπρέντα είναι μαζί εδώ και 30 χρόνια ενώ κατάφεραν να παντρευτούν επίσημα το 2007.  

Clive Blunden, 65, and Brenda, 77, above in 2012, tied the knot in 2007. Clive made history when he became the first man in 500 years to marry his mother-in-law

Ο Κλάιβ από το Γουόρινγκτον του Τσεσάιρ συνελήφθη το 1997 όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τα σχέδιά του για γάμο. O άνδρας αντιμετώπισε το ενδεχόμενο επταετούς φυλάκισης λόγω νομικού κωλύματος και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμο της Μπρέντα.

Ο Κλάιβ επιδόθηκε σε αγώνα για να αλλάξει ο νόμος, με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να λαμβάνει απόφαση δέκα χρόνια μετά, το 2005. Όπως είπε στη Mirror: "Οι άνθρωποι νόμιζαν ότι δεν θα διαρκούσε ο έρωτάς μας αλλά τώρα είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ. Είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο όλη την εβδομάδα και υπάρχει μαγεία σ' αυτό". Η Μπρέντα πρόσθεσε: "Ο Κλάιβ είναι κύριος και με φροντίζει. Μπορεί να γίνομαι γκρινιάρα αλλά εκείνος με καθησυχάζει".

Clive and Brenda first began dating in 1989, four years after Clive divorced from Irene

Clive and Brenda pictured on ITV's This Morning in London in 2012. The pair renewed their wedding vows five years after they married in 2007

Η κόρη της και πρώην σύζυγος του Κλάιβ, Ιρένε, δεν εμφανίστηκε στον γάμο τους. Το 2012 είπε στο περιοδικό People: "Δεν ξέρω πια ποια είναι η μητέρα μου, με πρόδωσε. Αυτό το πρόσωπο που χαμογελά και γελά με τον πρώην μου ποζάροντας για φωτογραφίες και μιλώντας για ανανέωση των όρκων της, είναι μία παντελώς άγνωστη σ' εμένα".

Ο Κλάιβ και η Ιρένε είχαν παντρευτεί το 1977 και απέκτησαν δύο κόρες. Χώρισαν το 1985 αναφέρει η Daily Mail.

Η Ιρένε είχε κατηγορήσει τον Κλάιβ για βία στη διάρκεια του γάμου τους, ισχυρισμό που εκείνος διαψεύδει. Αναφερόμενη στη μητέρα της, η Ιρένε πρόσθεσε: "Τη λυπάμαι και φοβάμαι για την ασφάλειά της αλλά ξέρει ακριβώς πού μπλέκει".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ