West Side Story: Ο Steven Spielberg ξαναγυρνάει το διασημότερο μιούζικαλ όλων των εποχών - Δείτε τις πρώτες εικόνες από το remake (φωτό - βίντεο)

Το remake του θρυλικού μιούζικαλ δια χειρός Steven Spielberg!

Το θρυλικό μιούζικαλ του 1961 "West Side Story" επιστρέφει στη μικρή οθόνη, με τον Steven Spielberg να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πολυαναμενόμενου remake.

Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα, με τους φαν των μιούζικαλ να ενθουσιάζονται με τα νέα!

 

 

Στην, βραβευμένη με 10 Όσκαρ, ταινία του 1961, που σκηνοθέτησαν ο Ρόμπερτ Γουάιζ και ο Τζερόμ Ρόμπινς, πρωταγωνιστούσαν η Νάταλι Γουντ, ο Ρίτσαρντ Μπέιμερ, η Ρίτα Μορένο, καθώς και ο, ελληνικής καταγωγής, Τζορτζ Τσακίρης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metro Goldwyn Mayer (@mgm_studios) on

 

Πρόκειται, μάλιστα, για ένα από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς

 

 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2020, ενώ στο remake του Spielberg συμμετέχει και η 88χρονη σήμερα, Rita Moreno, η οποία είχε κερδίσει το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία του 1961.

 

 

Η ιστορία του "West Side Story" αφορά δυο συμμορίες νεαρών ατόμων της Νέας Υόρκης, που βρίσκονται σε διαμάχη και τον έρωτα που γεννιέται ανάμεσα σε δύο νέους ανθρώπους από διαφορετικούς κόσμους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ARIANA DEBOSE and PAUL TAZEWELL in a costume fitting for the upcoming film West Side Story.

A post shared by PlaybillsPaybills, he/him (@playbillspaybills) on

Η 29χρονη Ariana DeBose, η οποία υποδύεται την Anita, εθεάθη με ένα κίτρινο φόρεμα εποχής και ανάλογα παπούτσια, για τις ανάγκες της ταινίας. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Vanity Fair, που δημοσίευσε αποκλειστικά τις φωτογραφίες, η Rita Moreno δήλωσε πως ο Spielberg έχει κάνει «εκπληκτική δουλειά».

Αναμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ