Νίκος Χαρδαλιάς για «Ιανό»: Το επόμενο 9ωρο θα είναι κρίσιμο - Ο κυκλώνας θα παραμείνει στα δυτικά - Πότε αναμένεται να "χτυπήσει" την Αττική (βίντεο)

Όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την πορεία του «Ιανού»... 

Δηλώσεις για την πορεία της κακοκαιρίας «Ιανός» έκανε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, «έχουμε έντονα φαινόμενα με ανέμους και ισχυρότατες βροχοπτώσεις, έχουμε κομμένους δρόμους στα νησιά που πλήττονται». 

«Ο κυκλώνας θα παραμείνει στα δυτικά, με την ίδια ισχύ για κανένα 6ωρο με 9ωρο και μετά θα αρχίσει εξασθενημένος να κινείται νότια και θα συνεχίσει να επηρεάζει τις δυτικές περιοχές της Πελοποννήσου» τόνισε επίσης.

Διαβάστε επίσης: Live η πορεία του «Ιανού» στη χώρα μας: Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" σήμερα - Ισχυρές βροχές & καταιγίδες, άνεμοι μέχρι & 10 μποφόρ (βίντεο)

Συμπλήρωσε, δε, πως θα υπάρξουν έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις στην Κεντρική Ελλάδα και ενδέχεται νομοί, όπως η Καρδίτσα, η Μαγνησία, η Βοιωτία, η Φθιώτιδα, καθώς και πιθανότατα η Φωκίδα και η Β. Εύβοια, θα δεχθούν μεγάλο όγκο νερό.

 

 

Ο ίδιος ανέφερε, επίσης, πως η κακοκαιρία θα έρθει σε Αττική και Κόρινθο, κατά πάσα πιθανότητα, αύριο Σάββατο, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως το επόμενο 9ωρο θα είναι κρίσιμο και πως οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ