Topwoman η 26χρονη Zama που έχτισε με τα χέρια της ένα ολόκληρο σπίτι - Έγινε οικοδόμος & υδραυλικός ,έστρωσε πλακάκια - Δείτε καρέ- καρέ το μικρό της θαύμα

Δείτε την να φτιάχνει το σπίτι της... 

Μία 26χρονη κοπέλα από τη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα από το Πητερμάριτζμπουργκ, έχει γίνει έμπνευση για πολλές γυναίκες, αφού κατάφερε σε μόλις τόσο μικρή ηλικία να φτιάξει μόνη της ένα σπίτι.

Η Zama Philisiwe Zungu που είναι πολιτικός μηχανικός ήθελε να κάνει μία επέκταση στο σπίτι της και τελικά τα κατάφερε.

 

 

Κατάφερε ακόμα να κάνει εργασίες που είναι προορισμένες για άντρες όπως το να περάσει πλακάκια, να κάνει τις υδραυλικές και οικοδομικές εργασίες.

Τον τον περασμένο μήνα η Νότια Αφρική γιόρτασε τη γυναίκα και η 26χρονη κοπέλα έγινε αφίσα για τους εορτασμούς της πόλης καυώς όλοι έμαθαν το κατόρθωμα τη. 

 

 

Η Zama κατάφερε να κάνει πολλές γυναίκες να πιστέψουν και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους αναφέρει το odditycentral

Η νεαρή γυναίκα δεν είχε δουλέψει ποτέ σε τέτοιες εργασίες παρόλα αυτά η πρακτική άσκηση που είχε κάνει στο κολλέγιο την βοήθησε στο να καταφέρει να ολοκληρώσει την επέκταση του σπιτιού της.

 

 

''Είμαι καλή σε αυτό, Κάνοντας στο σπίτι μου ανακαίνηση πέρασα όμορφα και διασκέδασα αρκετά είπε. Το όενειρο της είναι να αποκτήσει κάποια στιγμή την δική της κατασκευαστική εταιρεία και θα βάλει τα δυνατά της να το καταφέρει! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ