Ο Τζουντ Λο μόλις απέκτησε το έκτο του παιδί από την πανέμορφη 33χρονη σύζυγό του Phillipa Coan - 3 από την πρώτη του σύζυγο, 2 από διαφορετικές γυναίκες και τώρα...

'Εχει αποκτήσει παιδιά από 4 διαφορετικές γυναίκες... 

Πατέρας για έκτη φορά έγινε ο ηθοποιός Τζουντ Λο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. είναι το πρώτο παιδί με την σύζυγό του Phillipa Coan και γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Cannes Film Festival?? #JudeLaw #cannesfilmfestival

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jude Law (@d.judelaw) στις

 

 

 

 

 

 

 

Ο 47χρονος Σταρ σε συνέντευξή του στο The Tonight Show όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Jimmy Fallon πώς πέρασε στην καραντίνα απάντησε ότι ασχολήθηκε αρκετά με τα φυτά του και πως επίσης απέκτησε και ένα ακόμα παιδί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το φύλο του. 

 

 

Να σημειώσουμε πως ο Tζουντ Λο έχει ακόμα πέντε παιδιά. Τρία με τη Sadie Frost (τον 23χρονο Rafferty, την 19χρονη Ιris και τον 18χρονο Rudy), ένα με το μοντέλο Samantha Burke (την 10χρονη Sophia) και ένα με την τραγουδίστρια Catherine Harding (την 5χρονη Ada) αναφέρει το People.

 

 

Όσο για την εμπειρία του να αποκτά κανείς ένα μωρό στη διάρκεια ενός lockdown σχολίασε: "Ήταν πολύ ωραία. Νιώθαμε ευλογημένοι που στη δεδομένη χρονική στιγμή μπορούσαμε ως οικογένεια να μείνουμε όλοι μαζί στο σπίτι και να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου κάθε μέρα".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ