Πέθανε ο πατέρας του Bill Gates - 94 ετών ο William Henry, έπασχε από Αλτσχάιμερ (φωτό)

Συγκινούν τα μηνύματα του Bill και της Melinda Gates... 

Σε ηλικία 94 ετών έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Bill Gates, William Henry Gates, ο πρεσβύτερος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates) on

Ο ίδιος o ιδρυτής της Microsoft αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, με μια συγκινητική ανάρτησή του στο instagram.

«Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν μια τέραστια απώλεια για την οικογένειά μας, καθώς και για όλους τους ανθρώπους τους οποίους επηρέασε... Ο μπαμπάς μου έζησε μια μακρά και ιδιαιτέρως σημαντική ζωή. Η Μελίντα και εγώ του οφείλουμε πολλά, επειδή η δέσμευσή του να υπηρετεί την κοινωνία, ενέπνευσε τη δική μας φιλανθρωπική δράση... Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, ο μπαμπάς μου ήταν ο πραγματικός Bill Gates. Ήταν όλα όσα προσπαθώ να γίνω» τόνισε.

Στην απώλεια του πεθερού της αναφέρθηκε και η σύζυγος του Gates, Melinda, με ανάρτησή της στο instagram. Ανεβάζοντας μια σειρά φωτογραφιών τους, η Melinda Gates δήλωσε συντετριμμένη από τον θάνατό του.

Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του και συχνά αναφερόταν σε εκείνον και την έμπνευση που του πρόσφερε, μέσα από τα social media.

Ο William Henry Gates ο πρεσβύτερος εργαζόταν ως εισαγγελέας, πριν τη συνταξιοδότησή του και πέρα από τον Bill, είχε δύο κόρες, την Kristianne Blake και την Elizabeth MacPhee, καθώς και οκτώ εγγόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας Gates, ο 94χρονος άνδρας έπασχε από Αλτσχάιμερ, το οποίο ήταν και η αιτία του θανάτου του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ