Σπύρος Σούλης: Δείτε τον χώρο σας να ανανεώνεται μέσα σε 60 λεπτά με αυτά τα "κόλπα"!

Οι αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού καταλήγουν συχνά να είναι από τα μεγαλύτερα projects.

Πόσες φορές πιάσατε τον εαυτό σας να χάνει τον ενθουσιασμό του κάπου στην πορεία, αφού είχατε ξεκινήσει και πριν -φυσικά- τελειώσετε;

Γι αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μερικούς τρόπους για να κάνετε μεγάλες αλλαγές, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον, μέσα σε 60 μόνο λεπτά της ώρας!

Δείτε τις παρακάτω ιδέες, εμπνευστείτε, βάλτε την αγαπημένη σας playlist να παίζει για 1 ώρα και… πιάστε δουλειά!

Βάψτε κάποιο στοιχείο

Ένας από τους πιο γρήγορους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πετύχετε μια δραματική αλλαγή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι να αλλάξετε χρώμα σε κάποιο στοιχείο του χώρου. Είτε πρόκειται για μια καμάρα, είτε απλώς για ένα κομμάτι τοίχου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, το σίγουρο είναι πως θα κάνετε μια παρέμβαση που θα έχει αξιοσημείωτη επίδραση στον χώρο...


Κρεμάστε πολλά ίδια αντικείμενα

Τα καθημερινά αντικείμενα μπορούν να παράγουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα όταν είναι γκρουπαρισμένα στον ίδιο τοίχο. Πάρτε για παράδειγμα αυτούς τους καδραρισμένους δίσκους από βινύλιο. Μπορεί ένας μόνος του να μην ήταν κάτι εντυπωσιακό, αλλά όταν είναι 6 δημιουργούν μια σύνθεση που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει.

Κρεμάστε έναν μεγάλο πανί ή ένα χαλί

Μπορείτε να καλύψετε ένα μεγάλο μέρος του τοίχου σας απλώς με ένα κομμάτι πανί ή ένα χαλί. Δείτε πόσο όμορφα λειτουργεί το πανί σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Σε όποιο δωμάτιο και να το εφαρμόσετε θα καταφέρετε να πετύχετε μια δραματική διακοσμητική παρέμβαση χωρίς να χρειάζεται να γεμίσετε τον χώρο με επιπλέον έπιπλα ή διακοσμητικά σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Κρεμάστε έναν μεγάλο καθρέπτη

Δεν σας προτείνουμε κάτι καινούργιο – οι καθρέπτες άλλωστε αποτελούσαν πάντα εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία. Ένας μεγάλος καθρέπτης, ωστόσο, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αγοράστε τον μεγαλύτερο καθρέπτη που μπορεί να χωρέσει στον χώρο σας και βάλτε τον σε ένα κεντρικό σημείο. Οι καθρέπτες, επίσης, αντανακλούν πολύ φως και γι αυτό θα έχετε το πλεονέκτημα, συν τοις άλλοις, να φαίνεται ο χώρος σας μεγαλύτερος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ