Η Apple παρουσίασε τα νέα Apple Watch, iPad & iPad Air - Ποιο ρολόι της κοστίζει 199 δολάρια; (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε την παρουσίαση των νέων προϊόντων

Το event της Apple με τίτλο “Time Flies” ολοκληρώθηκε, φέρνοντας μας τέσσερις νέες συσκευές, καθώς και την κυκλοφορία των νέων λειτουργικών της εταιρείας για τις συσκευές της.

 

Apple Watch

Σε ό,τι αφορά στο Apple Watch 6, η Apple τόνισε ότι πλέον μετατρέπεται σε ένα κινητό παθολογικό ιατρείο και μίνι διαγνωστικό κέντρο, καθώς παρακολουθεί άγρυπνα την κατάσταση της υγείας του κατόχου του. Αυτό έκανε και πριν, όμως στη νέα του έκδοση, το wearable της Apple έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα αυτού που το φορά. Ο αισθητήρας στην πίσω όψη του Apple Watch είναι ένα μικροσκοπικό σκάνερ, το οποίο μέσα σε 15 δευτερόλεπτα μπορεί να εμφανίσει στην οθόνη την τιμή οξυγόνωσης του αίματος.

 

 

Το Apple Watch 6 αναλύει την απόχρωση του αίματος και βάσει αυτής υπολογίζει το οξυγόνο, δίνοντας στον χρήστη έναν ακριβή δείκτη της σωματικής του υγείας, ανά πάσα στιγμή. Η οξυγόνωση του αίματος αποτελεί ζωτικό χαρακτηριστικό και όταν η τιμή της πέφτει κάτω από το φυσιολογικό επίπεδο, το Apple Watch 6 σημαίνει αμέσως συναγερμό.

 

 

Apple Watch SE

Η οικονομική πρόταση της Apple ακουει στην κωδική ονομασία Apple Watch SE και έρχεται σε δύο μεγέθη, 40 χιλιοστών και 44 χιλιοστών, με εκδόσεις με GPS και LTE. Επίσης, είναι συμβατό με τα νέα bands και τα watch faces από το Apple Watch Series 6. Έκδοση GPS των 40mm θα στοιχίζει 279 δολάρια, με την αντίστοιχη έκδοση των 44mm να φτάνει τα 309 δολάρια.

 

 

iPad Air (2020)

Το iPad Air ανανεώθηκε πλήρως, με την Apple να παρουσιάζει και επίσημα το νεότερο μοντέλο. Το νέο iPad Air 2020 έρχεται με μοντέρνο σχεδιασμό στα πρότυπα του iPad Pro. Η οθόνη του έχει μικρότερα bezel περιμετρικά, τα οποία επιτρέπουν τη χρήση μεγαλύτερης Liquid Retina οθόνης 10,9 ιντσών με ανάλυση 2.360×1.640, ενώ διατηρεί το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχο του.

Στην «καρδιά» του χτυπά ένα νέο τσιπ, το A14 Bionic 64‑bit και το τάμπλετ υποστηρίζει το Apple Pencil δεύτερης γενιάς, όπως και το iPad Pro 2020 που ήδη κυκλοφορεί. Η οπίσθια wide κάμερά του έχει ανάλυση 12 Megapixel. H τιμή του θα ξεκινά από 599 δολάρια στις ΗΠΑ.

 

 

iPad 8ης γενιάς

Η Apple ανανέωσε τη σειρά iPad με το νέο iPad 8ης γενιάς, το οποίο έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά με πιο δυνατό επεξεργαστή.

Το νέο iPad έρχεται με SoC A12 Bionic, προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις, χάρη στον εξαπύρηνο επεξεργαστή του και την τετραπύρηνη GPU του.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ