Σπιτική μάσκα προσώπου με σταφύλι - Για νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες

Δείτε πως θα την φτιάξετε!

Αποκτήστε υπέροχη, σφριγηλή, νεανική και χωρίς ρυτίδες επιδερμίδα δημιουργώντας μόνη σας μια φυσική μάσκα προσώπου με σταφύλι. Το υπέροχο αυτό φρούτο δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά περιέχει πολλά ευεργετικά συστατικά που θα κάνουν καλό στο δέρμα σας και θα το θρέψουν σε βάθος.

Το σταφύλι έχει πολλές βιταμίνες, ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο. Φτιάξτε λοιπόν μια θαυματουργή μάσκα με σταφύλι και καταπολεμήστε τις ρυτίδες.

Πως θα φτιάξετε τη μάσκα προσώπου με σταφύλι;

Καταρχήν θα πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για την παρασκευή της και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τα βήματα. Μόλις η μάσκα με σταφύλι είναι έτοιμη μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Φροντίστε να την εφαρμόζετε μια φορά την εβδομάδα ή έστω κάθε 15 μέρες προκειμένου να επωφεληθείτε από τα ευεργετικά της συστατικά και να έχετε γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέθοδος πρόληψης για την εμφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης του προσώπου.

Θα χρειαστείτε:

– Λίγο μέλι
– Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
– 10 ρώγες πράσινο σταφύλι
– 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

Τρόπος παρασκευής:

Πρώτα απ’ όλα λιώστε στο μπλέντερ τις ρώγες του σταφυλιού. Μετά βάλτε σε ένα μπολ τις λιωμένες ρώγες και το γιαούρτι. Ανακατέψτε πολύ καλά τα δύο υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και προσθέστε το μέλι και τις σταγόνες του ελαιόλαδου. Ανακατέψτε και πάλι το μείγμα. Μόλις ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά η φυσική μάσκα προσώπου με σταφύλι που καταπολεμά τις ρυτίδες και κάνει την επιδερμίδα σας σφριγηλή και νεανική είναι έτοιμη.

Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα και απλώστε τη στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Στη συνέχεια αφήστε τη να δράσει για 30 λεπτά. Όσο περιμένετε τα ευεργετικά συστατικά της μάσκας προσώπου με σταφύλι θα εισχωρήσουν στο δέρμα και θα θρέψουν βαθιά την επιδερμίδα σας. Μόλις περάσουν τα 30 λεπτά ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

► Σημαντικές συμβουλές:

Μην ξεχνάτε πως μετά την εφαρμογή κάθε θεραπείας, πρέπει να εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που δεν πρέπει να παραβλέπετε ασχέτως με το αν έχετε κάνει μια ή περισσότερες μάσκες προσώπου ή ακόμη και την τεχνική του multi masking. Και βέβαια μην αμελείτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας πίνοντας αρκετό νερό κατά την διάρκεια της ημέρας αναφέρει το beautetinkyriaki

Εναλλακτικά δοκιμάστε να κάνετε την θαυματουργή αντιρυτιδική μάσκα με μαγιά που συσφίγγει το δέρμα. Ή συνδυάστε τις δυο μάσκες για να κάνετε μια πιο ολοκληρωμένη φυσική θεραπεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ