Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; - Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Hμερήσιες προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο σύνολο της ημέρας, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ζώδιο σας! Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι, διότι με κάποιον τρόπο θα αρχίσει να σας δίνει πιο ξεκάθαρη εικόνα της ζωής σας από δω και κάτω.

Επειδή τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά, καλό θα ήταν τώρα να θέσετε τους στόχους σας για το επόμενο εξάμηνο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και κάνοντας από τώρα την αρχή σιγά σιγά να αρχίσετε να τους χτίζετε ώστε να υλοποιηθούν στην πορεία.

Σκεφτείτε αφαιρετικά… τι ή ποιους πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας για να μείνει χώρος να έρθει το καινούριο;

ΚΡΙΟΣ: Μέσα σε όλη την ένταση και την αναταραχή των ημερών, αγαπητοί μου Κριοί η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά κάπως να γειωθείτε και να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας. Πόσο καιρό έχετε να κάνετε έναν έλεγχο υγείας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλατε πρώτο στις προτεραιότητες σας τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας; Μήπως οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους δε σας επιτρέπουν μέσα στην ημέρα να έχετε λίγο χρόνο για σας; Όλα αυτά καλείστε να απαντήσετε με τη Σελήνη στην Παρθένο και εν όψει της αυριανής νέας Σελήνης στην Παρθένο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους και να πειθαρχήσετε. Το ίδιο ισχύει και στη δουλειά. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Κάνετε όλα αυτά που συνήθως βαριέστε για να καθαρίσετε το τοπίο και να πέσετε με τα μούτρα σε όλα τα υπόλοιπα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στην Παρθένο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη σ’ αυτό το γήινο και φιλικό σας ζώδιο. Κάποιοι από σας μπορεί, από τώρα και μέχρι την άνοιξη του 2021, να ετοιμάζετε έναν γάμο, μια βάπτιση ή μπορεί να είστε σε φάση απόκτησης απογόνου. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει. Είναι αλήθεια ότι ευνοούνται τόσο τα ερωτικά σας με αυτό το φεγγάρι όσο και τα θέματα των παιδιών. Ακόμη, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να οργανώσετε καλύτερα κάποιο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο πάνω στο οποίο θα δουλέψετε το επόμενο εξάμηνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη θα περάσει όλη την ημέρα στο ζώδιο της Παρθένου, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη που φυσικά ήδη επηρεάζει από σήμερα. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να δείτε λίγο πιο στενά τα θέματα της συγκατοίκησης. Από την άλλη, ίσως σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις προσωπικές που νιώθετε ότι δε λαμβάνετε τη στήριξη που θα θέλατε. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, καλό είναι να βλέπουμε και το δικό μας μερίδιο ευθύνης πριν κατηγορήσουμε τους άλλους. Είσαστε συνεπείς κι εσείς απέναντι σε όσους κατηγορείτε ότι κρατάνε απόσταση;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας βρίσκεται στην Παρθένο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό, να περάσετε από μια συνέντευξη, να γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο, να φτιάξετε το δικό σας λογαριασμό σε ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ασχολείστε με πνευματική εργασία, γράφετε, είστε ομιλητές, ενδεχομένως να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Αξιοποιήστε τις επόμενες ημέρες για να προωθήσετε θέματα σπουδών, συμφωνιών, επαγγελματικών.

ΛΕΩΝ: Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας να προετοιμάζει την αυριανή νέα Σελήνη, ο στόχος αγαπητοί Λέοντες είναι τα… λεφτά! Πράγματι είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα θέματα των οικονομικών σας καλύτερα, να τα οργανώσετε, να σκεφτείτε πώς θα βρείτε νέες πηγές εσόδων και πώς θα διαχειριστείτε τις ήδη υπάρχουσες. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να χρηματοδοτήσετε την ήδη υπάρχουσα, ίσως μπορέσετε να έχετε θετική εξέλιξη αν αποταθείτε σε ένα πιστωτικό ίδρυμα, τράπεζα κλπ.. Μη σας πιάνει απογοήτευση αν άλλα περιμένατε και άλλα σας βρήκαν. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε, που αφορούν αν μη τι άλλο τους περισσότερους. Προοδευτικά θα φτιάξουν κάπως τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο σύνολο της ημέρας, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ζώδιο σας! Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι, διότι με κάποιον τρόπο θα αρχίσει να σας δίνει πιο ξεκάθαρη εικόνα της ζωής σας από δω και κάτω. Επειδή τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά, καλό θα ήταν τώρα να θέσετε τους στόχους σας για το επόμενο εξάμηνο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και κάνοντας από τώρα την αρχή σιγά σιγά να αρχίσετε να τους χτίζετε ώστε να υλοποιηθούν στην πορεία. Σκεφτείτε αφαιρετικά… τι ή ποιους πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας για να μείνει χώρος να έρθει το καινούριο;

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζει τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο αύριο. Είναι η κατάλληλη Σελήνη για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τις καθημερινές ρουτίνες σας, την περιποίηση της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι η κατάλληλη Σελήνη για αποτοξίνωση, για να βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή, για να βρείτε επίσης εναλλακτικούς τρόπους να διώχνετε το άγχος, που με τις δύσκολες επιρροές που δέχεται το ζώδιο σας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα του. Ξεκλέψτε μερικές ώρες ύπνου, χαλαρώστε την ώρα που πίνετε το πρωινό σας καφέ, σταματήστε να τα βάζετε όλα μέσα στο μυαλό σας και να δημιουργείτε χάος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη περνά όλη την ημέρα στην Παρθένο, προετοιμάζοντας τη νέα Σελήνη στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο αγαπητοί Σκορπιοί και σας καλεί να δείξετε ομαδικό πνεύμα και να εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια, τη στήριξη που σας παρέχουν οι φίλοι, οι συνεργάτες σας, ακόμη και οι άνθρωποι που αποτελούν τους διαδικτυακούς σας φίλους. Φυσικά αν έχετε και μια καλή ιδέα, που θα μπορούσατε να την υλοποιήσετε με τη βοήθεια της τεχνολογίας, είναι το κατάλληλο διάστημα να το κάνετε. Αρκεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, διότι ως γνωστόν η Παρθένος είναι η λεπτολόγος του ζωδιακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας αγαπητοί Τοξότες και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη νέα Σελήνη στην Παρθένο αύριο. Αυτό φυσικά σημαίνει εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και μάλιστα αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει μια καινούρια πρόταση για μια μακροχρόνια συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες με όλα όσα πρέπει να κάνετε για επαγγελματικούς λόγους και μπορεί να παραμελήσετε λίγο τα θέματα της υγείας και της οικογένειας. Αυτό όμως καλό είναι να μη συμβαίνει, διότι ό,τι παραμελούμε το βρίσκουμε ως πρόβλημα στην πορεία μας.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη περνά όλη την ημέρα στη φιλική σας Παρθένο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο και ρίχνει φως μόνο στις αλήθειες στη ζωή σας. Αυτές που ίσως κι εσείς δεν τολμάτε να δείτε μερικές φορές. Είναι μια εποικοδομητική επιρροή, ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα που αφορούν στις σπουδές, στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια και σας παροτρύνει να σκεφτείτε τι άλλο θα επιθυμούσατε να κάνετε ώστε να νιώθετε δημιουργικοί, αλλά και να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό επαγγελματικό μέλλον, σύμφωνα με το asibiliou.gr.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη παραμένει στην ουδέτερη προς το ζώδιο σας Παρθένο, για να προετοιμάσει την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Για σας αυτή η Σελήνη σημαίνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθείτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και να τα δείτε στη λεπτομέρεια τους. Βάλτε τα κάτω με εξαιρετική προσοχή και δείτε βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε για να περικόψετε ανώφελα έξοδα, να δείτε πώς θα αξιοποιήσετε τους όποιους πόρους σας και πώς θα βρείτε τρόπους να ξεφουσκώσουν οι λογαριασμοί σας. Είναι μια ιδανική νέα Σελήνη αν θέλετε να αιτηθείτε κάποιο δάνειο ή χρηματοδότηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη περνά το σύνολο της ημέρας απέναντι σας, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στην Παρθένο. Για σας θα είναι μια κουραστική μέρα αφού οι απαιτήσεις των άλλων (σύντροφος, συνεργάτες, φίλοι) θα αγγίζουν «ταβάνι», από την άλλη μπορεί να προκύψει αγαπητοί Ιχθύες μου μια νέα πρόταση στον ορίζοντα για μια νέα συνεργασία ή για να επισημοποιήσετε μια σχέση. Αν είστε μόνοι-ες και γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας φαίνεται ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υπάρξει μια σταθερή σχέση ή συνεργασία στη ζωή σας που θα σας ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ