Αγνώριστος ο Αλεξέι Ναβάλνι στην πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο: Αναπνέω χωρίς οξυγόνο - Η περιπέτεια του αντιπάλου του Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο 44χρονος Ρώσος είναι πλέον πολύ καλύτερα στην υγεία του... 

Ο Αλεξέι Ναβάλνι δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία στο instagram από το νοσοκομείο της Γερμανίας, όπου νοσηλεύεται.

Ο πολιτικός αντίπαλος του Βλάντιμιρ Πούτιν πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, ενώ για πολλές ημέρες βρισκόταν σε κώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Алексей Навальный (@navalny) on

Όλα ξεκίνησαν στις 20 Αυγούστου, ενώ ο 44χρονος Ρώσος βρισκόταν σε πτήση από τη Σιβηρία για τη Μόσχα όταν το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω της αιφνίδιας επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.

Διαβάστε επίσης: Ρωσία - Βίντεο ντοκουμέντο : Ο εχθρός του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, σφαδάζει από πόνους - Δηλητηριασμένος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις του, ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε με νευροτοξικό παράγοντα Novichok, ενώ, όπως "κατήγγειλαν" οι συνεργάτες του, αυτό έγινε μέσω του ροφήματος που είχε πιει εκείνο το πρωί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Алексей Навальный (@navalny) on

Πλέον, είναι πολύ πιο καλά στην υγεία του και κατάφερε να αναπνεύσει μόνος του μετά από πολλές ημέρες, όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή του.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, είναι καταβεβλημένος, αλλά σε αρκετά καλή διάθεση, ενώ στο πλευρό του έχει την οικογένειά του.

Παράλληλα, η εκπρόσωπός του, Κίρα Γιάρμις, επιβεβαίωσε, μέσω twitter, πως σκοπεύει να επιστρέψει στη Ρωσία, αμέσως μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ