Δύο γάμοι σε κλειστό κύκλο & glam: H σχεδιάστρια μόδας Ζήνα Γλου με τον Νικόλα Μπέη - Στις Σπέτσες η τελετή για τον Δημήτρη Μελά (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε στιγμιότυπα από τους γάμους…

Η πανδημία έκανε μόδα τους λαμπερούς γάμους του φετινού καλοκαιριού να τελούνται σε στενό κύκλο, οικογενειακά παρεκκλήσια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγάπη ?❤️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ???? (@zglou) στις

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η σχεδιάστρια Ζήνα Γλου με τον επιχειρηματία σύντροφό της Νικόλα Μπέη.

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή στην Καστέλλα, με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων. Λιτός και παραμυθένιος μα πάνω από όλα ζεστός, με το ζευγάρι να λάμπει σε μια από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής του.

 

 

Η νύφη έλαμπε σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό σε vintage style, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες στα μανίκια και υπέροχη μεταξωτή φούστα με πουά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? ?????? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ???? (@zglou) στις

 

Μετά το μυστήριο του γάμου, ακολούθησε γαμήλιο δείπνο στο σπίτι της οικογένειας Γλου στον Πειραιά, με την νύφη να εντυπωσιάζει και πάλι φορώντας ένα μίνι νυφικό με volume μανίκια και εντυπωσιακό ντεκολτέ.

 

 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 5 χρόνια και τη γνωριμία έκανε ο μπαμπάς της νύφης!

 

 

Η κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους Άκη και Μελίνας Γλου, αν και νεαρή σε ηλικία, κατάφερε να βάλει τη δική της σφραγίδα στον χώρο της γυναικείας μόδας, κληρονομώντας το DNA των παππούδων της. Αφού σπούδασε στο Istituto Marangoni στο Μιλάνο, έκανε την αγάπη της για τα ρούχα επάγγελμα.

 

 

Η θηλυκότητα και η κομψότητα είναι μόνο δύο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα της συλλογή «Zina G», αλλά και την ίδια, κάτι που φαίνεται ότι γοήτευσε τον άνδρα -και σύζυγο πλέον- της ζωής της.

 

 

Μετά το glam γαμήλιο δείπνο του εφοπλιστή Θέμη Πετράκη στην οικογενειακή έπαυλη-υπερπαραγωγή της Εκάλης, «έσκασε» και ο γάμος του γόνου της παλιάς ιστορικής οικογένειας Δημήτρη Μελά, γιου της Ελένης Μαρτίνου και του Λέοντος Μελά, που τελέστηκε στις Σπέτσες χωρίς show off και φρου φρου και αρώματα!

Υπέρλαμπροι γάμοι που ξεχώρισαν…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ