Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με χιούμορ αντιμετώπισε τον "θάνατο" στη Wikipedia, ακολούθησε "βροχή" αντιδράσεων από τους followers (φωτό)

Την... πέθανε στις 10 Σεπτεμβρίου η Wikipedia!

Κάτι... απίστευτο συνέβη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στο instagram, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια η Wikipedia την... πέθανε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2020.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

 

Ανήμερα της πρεμιέρας της νέας της εκπομπής στον Alpha "Pop up", η Ηλιάνα αντιλήφθηκε πως παρουσιάζεται ως... νεκρή, με την ίδια να το αναρτά και στα social media!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε ευχαριστώ Θεέ μου ?? Σας ευχαριστώ όλους ❤️

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

 

Η Ηλιάνα αντιμετώπισε με χιούμορ τον... "θάνατό" της, σχολιάζοντας «Σε ευχαριστώ Θεέ μου... Σας ευχαριστώ όλους», ενώ "βροχή" έπεσαν και τα comments από τους - επώνυμους και μη- followers της!

Η Ναταλία Γερμανού της έγραψε «Πολύ τσαχπίνα είσαι για φάντασμα», ενώ η συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρόγιαννη, έσπευσε να σχολιάσει «I see dead people δηλαδή;». 

Με πολύ χιούμορ αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο γεγονός, λοιπόν, οι followers της Ηλιάνας, ρωτώντάς την αν... πήγε στην κηδεία της, τονίζοντας πως... το έκανε και αυτό, ενώ πολλοί μιλήσαν και για... ανάσταση!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση διασκέδασε, όπως βλέπουμε, τόσο την Ηλιάνα, όσο και τους followers της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ