Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μετά το τραγούδι, τώρα & ακροβάτης - Κρεμάστηκε από σχοινί & έγινε το κορίτσι λάστιχο (φωτό)

Ισορροπεί σε σχοινί και μας αφήνει με το στόμα ανοικτό! 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της showbiz. Λατρεύει το Βόλεϊ  και γενικά την γυμναστική, ενώ προσέχει πάντα το σώμα της και την υγεία της.

Η παρουσιάστρια, συγγραφέας και προσφάτως youtuber αλλά και τραγουδίστρια βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αίγινα όπου χαλάρωσε και πέρασε όμορφες και στιγμές τρέλας και ξεγνοιασιάς όπως μας έδειξε.

Η ίδια τραγούδησε στο Just the 2 of us μαζί με τον Καραφώτη και πραγματικά εντυπωσίασε με την φωνή της. Να ακόμα ένα ταλέντο που διαθέτει. 

 

 

 

 

 

 

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την είδαμε να κάνει ακροβατικά και να ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σχοινί πάνω από το νερό εντυπωσιάζοντάς μας με την ευλυγισία της.

 

 

Η ίδια στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα, έγραψε: “Καμιά φορά χρειάζεται πρώτα να τα δεις όλα ανάποδα για να βρεις τις ισορροπίες σου. Ειδικά σε τεντωμένο σχοινί”. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για συμμετοχές: 213 09 96 755

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVRIDIKI CHATZIVASILEIOU (@vikyhatzivasiliou) στις

 

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια μετά την αποχώρησή της από τον Αlpha βρήκε νέα στέγη στο Open όπου και ''Στέλνει γράμμα''. 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με μια νέα εκπομπή που βασίζεται σε ξεχωριστές ιστορίες και την ανάγκη συνανθρώπων μας να απευθυνθούν στη Βίκυ, ανοίγοντας την καρδιά τους σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ