Η συνέντευξη του Μίκι Ρουρκ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο: Οι πόζες τους & η καλύτερη μέρα στη ζωή του διάσημου σταρ - Για ποιο θέμα δήλωσε πως δεν μιλά ποτέ (φωτό)

Ο Μίκι Ρουρκ βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού»

Στη χώρα μας βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Μίκι Ρουρκ, καθώς συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» της Γιελένα Πόποβιτς, που αφηγείται την γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος ανέβασε στο instagram μια σειρά φωτογραφιών τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sitting pretty, with Mickey! Ο Μίκι Ρουρκ με ρώτησε αμέσως αν έζησα στην Αμερική. Στη Γαλλία, του λέω, όταν μεσουρανούσατε, τα πόστερ με το πρόσωπο σας υπήρχαν παντού. True, it was crazy, συμφωνεί και προσθέτει πως τώρα είναι πασίγνωστος στη Ρωσία Και ξεκινά να μου λέει για έναν πυγμαχικό του αγώνα και πώς κατάφερε ένα καίριο χτύπησε στον αντίπαλο, κοντά στο συκώτι. Τον ξαπλωσε στον δεύτερο γύρο. Η καλύτερη μέρα στη ζωή του. Είχε φωτίσει ολόκληρος. Του προτείνω να συνεχίσουμε την κουβέντα μόλις ξεκινήσει να γράφει η κάμερα. Όχι, δε μιλάω ποτέ για μποξ, μου απαντά. Πάμε να πούμε για τα άλλα. Και ήταν καταπληκτικός. Γενναιόδωρος. Γεμάτος συγκίνηση, σε μια συνέντευξη που θα δείτε σύντομα, με αφορμή την επίσκεψη του στην Αθήνα για την ταινία Ο Άνθρωπος του Θεού- παίζει τον παράλυτο που θεραπεύει ο Άγιος Νεκτάριος. > H ETAIPEIA Panas Sophisticated Hospitality ΠANTA YΠOΣTHPIZEI ΔPAΣEIΣ ΓYPΩ AΠO THN TEXNH KAI TON ΠOΛITIΣMO > Panas Sophisticated Hospitality group always supports art and cultural activities. #mickeyrourke #manofgodthemovie #movie #greece

A post shared by Thodoris Koutsogiannopoulos (@theodorekoutsogiannopoulos) on

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η καλύτερη μέρα στη ζωή του ήταν όταν κατά τη διάρκεια ενός πυγμαχικού αγώνα, κατάφερε να χτυπήσει τον αντίπαλο κοντά στο συκώτι και να τον ξαπλώσει κάτω!

Διαβάστε επίσης: Μίκι Ρουρκ – Ο γόης που αγαπήσαμε στα 70’s στην Ελλάδα για ταινία με θαύμα του Αγίου Νεκταρίου - Παράλυτος στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη

Ωστόσο συμπλήρωσε πως δεν μιλά ποτέ για μποξ.

«Ήταν καταπληκτικός. Γενναιόδωρος. Γεμάτος συγκίνηση, σε μια συνέντευξη που θα δείτε σύντομα, με αφορμή την επίσκεψη του στην Αθήνα για την ταινία Ο Άνθρωπος του Θεού- παίζει τον παράλυτο που θεραπεύει ο Άγιος Νεκτάριος» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ