Απίθανη ιδέα: Τα καφέ στο Παρίσι βάζουν δύο αρκουδάκια αντικριστά στα τραπεζάκια - Έτσι τηρούν τις αποστάσεις λόγω κορωνοϊού (φωτό)

Τηρώντας τις αποστάσεις με τον πιο... χαριτωμένο τρόπο!

Έναν υπέροχο τρόπο βρήκαν τα καφέ στο Παρίσι, ώστε να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Έβαλαν στα τραπεζάκια τρισχαριτωμένα αρκουδάκια και με τον τρόπο αυτό, βοηθούν τους πελάτες να κρατούν τις απαραίτητες - για τον καιρό της πανδημίας - αποστάσεις. 

«Στα τραπέζια που είναι τα αρκουδάκια δεν κάθονται πελάτες !!! Κρατάμε τις αποστάσεις !!! Χαριτωμένο έτσι;;;» έγραψε η Ντίνα Νικολάου, η οποία ανέβασε και την αντίστοιχη φωτογραφία στο instagram.

Η γνωστή Ελληνίδα σεφ μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και το Παρίσι, όπου, μάλιστα, διατηρεί και το εστιατόριο Evi Evane, από το 2006. 

Η ίδια έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και συχνά υποδέχεται στο εστιατόριό της διάσημους συναδέλφους της.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο το πέρασε χαλαρώνοντας-  κατά το δυνατόν - και κάνοντας ένα υπέροχο πικ νικ με την οικογένειά της. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#campagneparisienne #dimancheenfamille #dinanikolaou #dina_nikolaou_recipe

A post shared by Dina Nikolaou (@dina.nikolaou) on

Διαβάστε επίσης: Η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει δυναμικά: Στο Mega με το Dina's Bakery & στη σχολή του Alain Ducasse ως δασκάλα μαγειρικής (φωτό)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dina Nikolaou (@dina.nikolaou) on

Ο χειμώνας αυτό είναι ιδιαίτερα φορτωμένος για τη Ντίνα Νικολάου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή Dina's Bakery στο Mega, ενώ θα κάνει και μαθήματα ελληνικής κουζίνας στη σχολή μαγειρικής του Alain Ducasse.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ