Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Pop Up: Η πρεμιέρα της αλά GNTM & η λαμπερή της εμφάνιση (φωτό & βίντεο)

Yπέροχη και λαμπερή στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής!

Πρεμιέρα έκανε μέσα από την συχνότητα του Alpha η νέα, καθημερινή εκπομπή του Alpha “Pop Up” με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

H πρώην κριτής του GNTM θα ψυχαγωγεί καθημερινά τους τηλεθεατές  έχοντας στο πλευρό της την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Η Ηλιάνα ήταν πολύ λαμπερή στην πρμιέρα της, η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή και είχε μέσα μια δόση μόδας. 

Συγκεκριμένα, σε πρώτο πλάνο είδαμε την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Παναγή Τζωρτζάτο την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο να κάνουν πασαρέλα, ενώ στη συνέχεια προστέθηκε στην παρέα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε για την πρεμιέρα της εκπομπή της ένα boho look με μια υπέροχη λευκή φούστα και ένα εμπριμέ τοπ τα οποία συνδύασε με λευκές καουμπόικες μπότες! Έκανε μακιγιάζ σε γήινους τόνους και τα μαλλιά της είχανα ανάλαφρες μπούκλες. 

Στην έναρξη η ίδια είπε:  «Καλησπέρα. Καλώς ήρθατε στο Pop Up. Στο Pop Up θα βρείτε αγάπη, συναίσθημα και πάνω από όλα αλήθεια. Κάνετε Pop Up και έχετε εμένα παρουσιάστρια. Καλώς σας βρήκα. Εδώ ήρθαμε και δώσαμε την τρέλα μας στο Alpha και εγώ το έχω πει όποιος μου δώσει εμένα ζωντανή εκπομπή είναι τρελός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ