Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Brigitte Macron για τη μητρότητα: Ήμουν 21 & τρομοκρατημένη - Ο γιος μου ούρλιαζε μέρα, νύχτα... (φωτό)

Όσα αποκάλυψε η 67χρονη Brigitte για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού... 

Μια σπάνια συνέντευξη στο γαλλικό "Elle" παραχώρησε η σύζυγος του Emmanuel Macron, Brigitte, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη γέννηση του πρώτου της παιδιού, όταν ήταν μόλις 21 ετών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Clément* (@alex.code.c) on

 

Αν και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, είναι πλέον η ευτυχισμένη γιαγιά επτά εγγονιών, όπως εξομολογήθηκε, βίωσε δύσκολες στιγμές όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της, Sébastien, 45 ετών σήμερα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @franciemarseille on

 

Η 67χρονη Brigitte Macron είναι μητέρα τριών παιδιών, του 45χρονου Sébastien, της 43χρονης Laurence και της 36χρονης Tiphaine, τα οποία απέκτησε με τον πρώτο της σύζυγο, André-Louis Auzière.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emmanuel Macron (@fanofmacron) on

 

«Έχω μια ανάμνηση, ιδιαίτερα ακριβή... Ήταν στα 21 μου, αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού. Στεκόμουν έξω από το μαιευτήριο, περιμένοντας τον μπαμπά του γιου μου να έρθει για να επιστρέψουμε στο σπίτι και ήθελα να γυρίσω πίσω. Να τρέξω και να καταφύγω και πάλι στο μαιευτήριο. Αναρωτιόμουν πως θα τα καταφέρω. Φοβόμουν ότι δεν θα ήξερα τι να κάνω και ότι μπορεί να του συνέβαινε κάτι» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brigitte la queen ?? (@bad.girl_bribriii) on

 

Μιλώντας για τον γιο της, η Brigitte Macron θυμήθηκε πως το πρώτο της παιδί «πέρασε τις πρώτες τρεις εβδομάδες ουρλιάζοντας νύχτα, μέρα. Οι γιατροί μου έλεγαν "Το παιδί δεν έχει τίποτα, του μεταδίδετε τους φόβους σας"».

Ωστόσο, είχε δίκιο να ανησυχεί, όπως ανέφερε, καθώς, τελικά, ο νεογέννητος γιος της αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brigitteetemmanuel_ (@brigittemacron__) on

 

«Το να γίνεσαι μαμά για πρώτη φορά είναι δύσκολο και κανείς δεν το λέει! Όλοι λένε "Είναι υπέροχο"» τόνισε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, συμπληρώνοντας πως όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί στις νέες μητέρες πολλές ενοχές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ