Story of the day: Ο κορωνοϊός δεν τον σταμάτησε από το να παντρευτεί την αγαπημένη του - O Carlos ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της Grace μέσα στο νοσοκομείο (φωτό)

Ο έρωτας νικά όλα τα εμπόδια... 

Ο Carlos Muniz κόλλησε κορωνοϊό την εβδομάδα που επρόκειτο να παντρευτεί την αγαπημένη του, Grace.

Αν και ο νεαρός άνδρας έδωσε "μάχη" για να κρατηθεί στη ζωή - και ακόμη βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης - αποφάσισε να μην αφήσει τον Covid να του χαλάσει τον γάμο. 

Έτσι, την περασμένη Τρίτη, ο Carlos και η Grace ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον γαμπρό να είναι ακόμη ξαπλωμένος στο κρεββάτι του νοσοκομείου "San Antonio’s Methodist Hospital", όπου νοσηλεύεται, όπως αναφέρει το ksat.com.

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας, ο Carlos είναι πλέον αρνητικός στον ιό και η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - αν και του χορηγούν ακόμη οξυγόνο, η ανάρρωσή του εξελίσσεται ομαλά.

Το ζευγάρι αποφάσισε, λοιπόν, να παντρευτεί, έστω και μέσα στο νοσοκομείο, παρουσία ελάχιστων συγγενών - και φυσικά - γιατρών και νοσηλευτών.

Η Grace φόρεσε το λευκό νυφικό της και ο Carlos μπλούζα- γαμπριάτικο κοστούμι- αν και ξαπλωμένος στο κρεββάτι του νοσοκομείου- και οι δυο τους έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης!

Μάλιστα, η τελετή στο νοσοκομείο ήταν μια ιδέα της νοσοκόμας του Carlos και αναπτέρωσε ιδιαίτερα το ηθικό του ασθενούς, όπως ανέφερε η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου έκαναν μια εξαίρεση στους αυστηρούς κανόνες που ισχύουν εν μέσω πανδημίας και επέτρεψαν στους γονείς και τα παιδιά των νεόνυμφων να είναι παρόντες στην τελετή.

(Photo: METHODIST HOSPITAL)

Οι υπόλοιποι συγγενείς, δε, παρακολούθησαν τον γάμο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι, λοιπόν, οι νεόνυμφοι και - κυρίως - με υγεία!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ