Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Παπαδάκης, Ηλίας Γκότσης, Μαρία Μπακοδήμου, Νάσος Παπαργυρόπουλος: Αποχαιρετούν το καλοκαίρι! (Φωτό)

Δείτε τις hot φωτογραφίες…

Μπορεί τo καλοκαίρι να μας αποχαιρετά επίσημα και οι διακοπές να είναι πλέον παρελθόν, ωστόσο ο καλός καιρός συντηρεί την καλοκαιρινή διάθεση.

 

Οι Έλληνες celebrities γύρισαν από τις διακοπές και προετοιμάζονται για τον χειμώνα και την νέα σεζόν αποχαιρετώντας μια και καλή το καλοκαίρι…

 

Το Instagram γέμισε με φωτογραφίες από τους celebrities, οι οποίοι αναπολούν τις διακοπές και στέλλουν τα δικά τους μηνύματα στο καλοκαίρι που έφυγε.

 

Η Χιλιαδού είναι μια τεράστια παραλία στην κεντρική Εύβοια. Ο Νίκος Παπαδάκης επισκέφτηκε και την παραλία αυτή και αναστάτωσε τις θαυμάστριες του.

 

 

Η Ελλη Κοκκίνου με μπλέ ολόσωμο μαγιό αποχαιρετά το καλοκαίρι. Γυμνασμένη και πάντα σε φόρμα η τραγουδίστρια παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μαμά έχει καταφέρει να διατηρήσει την τέλεια σιλουέτα της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last Days Of Summer Part 2! #Greece #Athens #Backstage #PhotoShoot #GreekSummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Kokkinou (@ellikokkinou) στις

 

Ο νικητής του Survivor, μέσα από τη συμμετοχή του, στο γνωστό τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης, κατάφερε να κλέψει πολλές γυναικείες καρδιές, καθώς είναι άκρως γοητευτικός και διαθέτει ένα πολύ καλογυμνασμένο σώμα. Ο Ηλίας Γκότσης ποζάρει με μαγιό στη Λευκάδα και τρελαίνει τις φαν του.

 

 

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια εξαιρετικά δυναμική γυναίκα, που σίγουρα δεν φοβάται να πει και πόσο μάλλον να στηρίξει τις απόψεις της. Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της στο Open η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε ακόμα μία εντυπωσιακή φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό, αφήνοντας μας ξανά με το στόμα ανοικτό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν τελείωσε ακόμη ...#summeringreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

 

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις θέλησε να κάνει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και να αποχαιρετήσει τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As long as you feel summer on your skin... . . . . . #summervibes #fitness #fit #islandlife #greekislands #abs #beachlife #beach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) στις

 

Το καλοκαίρι πέρασε και hot φωτογραφίες μπήκαν στο «χρονοντούλαπο»…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ