Η πιο σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την ταινία του 1958 "Ο Μιμίκος και η Μαίρη" (Φωτο)

Δείτε το φοβερό κλικ…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, συνεχίζει να θαυμάζεται από το κοινό που την αγάπησε μέσα από τις ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της αξέχαστης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, οι fans της αιώνιας ελληνίδας σταρ, ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια που η Αλίκη, μεσουρανούσε στη μεγάλη οθόνη και στο θέατρο, μετρώντας τη μια τεράστια επιτυχία μετά την άλλη.

Στο επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, δημοσιεύτηκε πρόσφατα μία ακόμα φωτογραφία που ενθουσίασε τους θαυμαστές του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρίσκεται σε σκηνή από την δραματική ταινία "Ο Μιμίκος και η Μαίρη" που έκανε πρεμιέρα στους κινηματόγραφους στις 24 Νοεμβρίου του 1958 και αναβιώνει τον θρυλικό έρωτα του ζευγαριού με το τραγικό φινάλε που πέρασε στην αιωνιότητα.

Την ίδια περίοδο η Αλίκη χρίζεται πρωταγωνίστρια στο θεατρικό σανίδι στο πλάι του Κώστα Μουσούρη στην "Ωραία μου Κυρία", ο ρόλος που θα σφραγίσει και την μετέπειτα θεατρική της πορεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ