Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

O Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε φοιτητής! – «Θέλω να πάρω το πτυχίο μου για καθαρά προσωπικούς λόγους» (Φωτό & Βίντεο)

"Ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι μόνος σου και το αποφασίζεις"

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια, ενώ τόνισε πως η παρουσίαση του Survivor δεν είναι κάτι που συζητάει αυτή τη στιγμή, αλλά και το γεγονός ότι είναι φοιτητής.

«Η παρουσίαση του Survivor, επειδή έχει γραφτεί και το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν είναι κάτι που συζητάω αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν να κάνουν με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Υπάρχει πρόταση από ελληνική εταιρεία παραγωγής, τα γυρίσματα είναι να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είναι μια ωραία πρόταση και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

Είμαι φοιτητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου για καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι για να ασχοληθώ με τη διοίκηση επαγγελματικά.

 

Ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι μόνος σου και το αποφασίζεις. Υπήρχε σύντροφος που με έκανε να σκεφτώ το γάμο, αλλά δεν προχώρησε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ