Μία από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες από την 11 Σεπτεμβρίου ανέβασε η Ρίτα Γουίλσον – Η μέρα που στοιχειώνει τον λαό της Αμερικής (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση…

Ήταν Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2001, Νέα Υόρκη, 8.45 το πρωί, όταν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα διακόπτουν το πρόγραμμά τους.

 

 

Ένα αεροσκάφος της American Airlines, με 92 επιβαίνοντες έχει μόλις προσκρούσει στον βόρειο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, προκαλώντας μία καταστροφική έκρηξη. Το κτίριο από τον 75ο όροφο και πάνω τυλίγεται στις φλόγες. Κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί...

 

 

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 9 το πρωί, ώρα τοπική, ο κόσμος σε απευθείας σύνδεση βλέπει ένα ακόμη αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας, με 64 επιβαίνοντες, να προσκρούει στον νότιο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Επικρατεί πανικός.

 

 

Η Ρίτα Γουίλσον με αφορμή αυτή την ημέρα, δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα που «κόβουν την ανάσα» και συγκινούν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never forget. September 11, 2001 ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

 

Ο κόσμος ολόκληρος παγώνει και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι πραγματικά έχει συμβεί. Η ανθρωπότητα είναι συγκλονισμένη…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ