Το αγαπημένο ζευγάρι Τόνια Σωτηροπούλου & Κωστής Μαραβέγιας «κάνουν πρόβα γάμου»… - Κίτρινο maxi φόρεμα & κοστούμι παστέλ για τον τραγουδιστή (Φωτό)

Έκλεψαν τις εντυπώσεις…

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους, από την πρώτη στιγμή, ενώ συγκατοικούν εδώ και δύο χρόνια σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Μετς. 

Το λαμπερό ζευγάρι για ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro για την εμφάνισή του σε γάμο και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. 

Η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κατσαούνη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικόλα Λαρντή μετά από δύο χρόνια σχέσης, σε μια παραμυθένια τελετή στην Λίμνη Βουλιαγμένης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miro designers in @mirodesigners ? #nikolasxristinawed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις

Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις ως κουμπάρα, φορώντας ένα υπέροχο αέρινο μεταξωτό φόρεμα σε μίνιμαλ γραμμή, το οποίο αναδείκνυε την μαυρισμένη της επιδερμίδα.

H Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μια κίτρινη τουαλέτα με την πλάτη έξω και ο Κωστής Μαραβέγιας την συνόδεψε φορώντας κίτρινο παντελόνι σε συνδυασμό με σιελ σακάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ