Η Μάρα Δαρμουσλή κάνει γιόγκα στη Σαντορίνη & μας αφήνει με το στόμα ανοικτό – Το γαμήλιο ταξίδι με τον σεφ, Βασίλη Τσατσάκη (Φωτό & Βίντεο)

Η ηθοποιός χαλαρώνει στην αγκαλιά του αγαπημένου της στην Σαντορίνη…

Η ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή απολαμβάνει το γαμήλιο ταξίδι της στη Σαντορίνη. Παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Τσατσάκη, με τον γιο της να τη συνοδεύει στην εκκλησία.

Η Μάρα Δαρμουσλή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι και κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η στενή τους φίλη, η επιχειρηματίας Χρύσα Γραβάνη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχετικά με χθες...σ'αγαπώ..πάντα..μαζί! ❤❤ @vassilistsatsakischef #justmarried #mrandmrstsatsakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli) στις

 

Αμέσως την επόμενη ημέρα, το αγαπημένο ζευγάρι ηρέμησε και ξεκουράστηκε από τις γαμήλιες προετοιμασίες και ήδη από την Δευτέρα ξεκίνησε τον μήνα του μέλιτος!

 

 

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης ταξίδεψαν για την μαγευτική Σαντορίνη, με σκοπό να απολαύσουν μερικές ρομαντικές ημέρες ως νεόνυμφο ζεύγος.

 

 

Μιας και οι θερμοκρασίες είναι ακόμη υψηλές, το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα των Κυκλάδων, ενώ μιας και οι δύο αγαπούν το καλό φαγητό, συνεχώς δοκιμάζουν λαχταριστά πιάτα στα πιο καλά εστιατόρια της Σαντορίνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ