Η πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας & η πρώτη μέρα στη Β’ Γυμνασίου με μάσκα & λευκό γιακαδάκι, πλεξούδα τα μαλλιά – Τη συνόδεψε ο πατέρας της, βασιλιάς Φελίπε (Φωτό)

Επιστροφή στο σχολείο...

Στις σχολικές αίθουσες επέστρεψε η πριγκίπισσα Λεονόρ, κληρονόμος του ισπανικού θρόνου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια του κορωνοϊού.

 

 

Η κόρη της Βασίλισσας Λετίσια και του Βασιλιά Φελίπε είναι η πρώτη στη σειρά διαδοχής του ισπανικού θρόνου και σε ηλικία 13 ετών πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια ομιλία σε επίσημη εκδήλωση που σηματοδότησε την 40ή επέτειο του ισπανικού Συντάγματος.

 

 

Μιλάει ήδη πέντε ξένες γλώσσες– αραβικά, αγγλικά, ισπανικά, καταλανικά και κινέζικα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @espanha.real στις

 

Και οι δύο γονείς της είναι κάτοχοι πτυχίου Μaster και δίνουν μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση των παιδιών τους.

 

 

 

 

Η ταλαντούχα έφηβη, που έχει κληρονομήσει το στυλ της μητέρας της, κάνει επίσης μαθήματα τσέλο και έχει βελτιώσει τις δεξιότητές της στο τένις, την ιστιοπλοΐα και την γυμναστική σε ένα θερινό πρόγραμμα στην Αμερική.

 

 

Κι όλα αυτά, φοιτώντας παράλληλα στο διάσημο κολλέγιο Σάντα Μαρία ντε λος Ροζάλες της Μαδρίτης. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που μία από τις εθνικές εφημερίδες της χώρας, την έχει αποκαλέσει «πριγκίπισσα της Disney».

 

 

Η κόρη της βασίλισσας Λετίθια φορούσε μάσκα ενώ της μέτρησαν και τη θερμοκρασία την πρώτη ημέρα επιστροφής στο σχολείο, όπου την συνόδευσε ο πατέρας της, βασιλιάς Φελίπε. Και οι δύο εμφανίστηκαν χαλαροί καθώς έφταναν, προτού η 14χρονη πριγκίπισσα βγει από το όχημα και της ελέγξει την θερμοκρασία μέλος του προσωπικού του σχολείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? สมเด็จพระราชาธิบดีเฟลิเป้ที่ 6 แห่งสเปน เสด็จพระราชดำเนินทรงนำเจ้าฟ้าหญิงเลโอนอร์ เจ้าหญิงแห่งอัสตูเรียส มกุฎราชกุมารีแห่งสเปน กลับเข้าศึกษาในวันเปิดภาคเรียนใหม่ ณ โรงเรียนซานต้า มาเรีย เด โลส โรซาเลส กรุงมาดริด ราชอาณาจักรสเปน ---- His Majesty King Felipe VI of Spain accompanied Her Royal Highness Princess Leonor, Princess of Asturias back to school at the College Santa Maria de los Rosales in Madrid, Kingdom of Spain. ---- Su Majestad el Rey Felipe VI de España acompañó Su Alteza Real la Princesa Leonor, la Princesa de Asturias que vuelve al colegio Santa María de los Rosales en Madrid, Reino de España. ---- Photos: Gtres #kingfelipe #reyfelipe #felipevi #princessleonor #princesaleonor #princessasturias #princesadeasturias #borbón #casareal #casarealespañola #spanishroyals #spanishroyalfamily #spain #españa ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal World Thailand ?? (@royalworldthailand) στις

 

Η νεαρή, πήγε στο σχολείο φορώντας τη στολή, με μίνι φούστα και ψηλές κάλτσες ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεκτή κοτσίδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ