Σπαταλάτε το χρόνο σας περιμένοντας τους ανθρώπους να ενδιαφερθούν πραγματικά για εσάς; - Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας…

Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, επειδή τις περισσότερες φορές κανείς άλλος δεν νοιάζεται πραγματικά

Όλοι το έχουμε κάνει. Έχετε μόλις κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στη ζωή σας ή πετύχατε ένα σημαντικό στόχο και θέλετε να το μοιραστείτε με όλους όσους γνωρίζετε. Είστε γεμάτοι με ευτυχία και περηφάνια και θέλετε να δείξετε τη χαρά σας.

Έχετε όμως ποτέ σταματήσει να ακούσετε αυτή την μικρή φωνή στο κεφάλι σας,  που σας ρωτά κατά πόσο οι αποδέκτες της μεγάλης είδησης σας ενδιαφέρονται πραγματικά; Σίγουρα, θα σας άκουγαν και θα σας έκαναν ερωτήσεις αλλά όμως ενδιαφέρονται πραγματικά για σας;

Η σκληρή πραγματικότητα που θα σας απελευθερώσει

Οι άνθρωποι είναι ένα περίεργο είδος. Κάνουν περίεργα πράγματα και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ζωές των άλλων ανθρώπων.

Αυτό μπορεί να σας δώσει την ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας και να σας κάνει να πιστεύετε ότι πραγματικά ενδιαφέρονται για εσάς και ότι θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε κάποιες στιγμές ανάγκης.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για την ευημερία σας σε ένα βαθύ και ουσιαστικό επίπεδο.

Όταν δείχνουν ενδιαφέρον για τον αρραβώνα σας, για παράδειγμα, μπορεί να ενδιαφέρονται για τον συνδυασμό χρωμάτων που θα επιλέξετε για το γάμο σας ή πότε έγινε η πρόταση.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται να είναι κοντά σας για να σας δώσουν συναισθηματική υποστήριξη, όταν μαλώσετε με τον σύντροφό σας ή να αισθανθούν συγκλονισμένοι από την προοπτική ότι θα περνάτε όλα τα Χριστούγεννα από τώρα μέχρι την αιωνιότητα με τα πεθερικά σας.

Γιατί πρέπει να επικεντρωθείτε στο να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιφανειακοί στις σχέσεις τους θα συνειδητοποιήσετε ότι η αυτοδυναμία και η ικανότητα να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο είναι από τις πιο σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσετε.

Εκτός από λίγους στενούς φίλους και συγγενείς, η πλειοψηφία των ανθρώπων που θα συναντήσετε απλά δεν θα είναι εκεί για να σας ακούσουν όταν σας απολύσουν από την δουλειά ακόμη και αν ήταν ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν ότι την βρήκατε.

Θα πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε τα δικά σας ταλέντα και επιτεύγματα, γιατί κανείς δεν θα ενδιαφερθεί ποτέ για τη ζωή σας όσο εσείς.

Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με μια απόφαση στη ζωή και εξετάζετε τα επόμενα βήματα σας, ακούστε τη διαίσθησή σας, πράξτε σύμφωνα με τις βαθύτερες επιθυμίες σας, αναφέρει το Awaken.

Όταν ζεις μια ζωή πραγματικά με τους δικούς σου όρους τότε είσαι σε θέση να λες τα καλά νέα σου γνωρίζοντας ότι, παρά το γεγονός ότι κανείς δεν πολύ νοιάζεται, εσύ πετυχαίνεις τους στόχους σου, εκπληρώνοντας το δικό σου όραμα, ζώντας την ζωή όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ