Η νέα φθινοπωρινή συλλογή του DAMIANO MILANO για γυναίκες και άνδρες με στυλ

Ο Damiano Milano δημιουργεί για το φθινόπωρο του 2020

 

Ο οίκος Damiano Milano με 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας και  επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, στο χώρο της μόδας, παρουσιάζει τις νέες του φθινοπωρινές δημιουργίες για την γυναίκα και τον άντρα. Δημιουργίες μοναδικές, που προσαρμόζονται για το κάθε άτομο, ανάλογα με την προσωπικότητα του, φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό προσωπικό στυλ, που καλύπτει όλο το 24ωρο.

Πρωινές άνετες επιλογές για το γραφείο, απογευματινά ξεχωριστά σύνολα για τον ελεύθερο χρόνο, βραδινές υψηλής ραπτικής επιλογές για μοναδικές στιγμές για τον άντρα και την γυναίκα και όλα αυτά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, προσαρμοσμένες στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ο Damiano για μία ακόμα φορά φρόντισε ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφη και ξεχωριστή και προτείνει για το φθινόπωρο του 2020:

- μονόχρωμα φορέματα σε ζωηρές και γήινες αποχρώσεις, επιμελώς στολισμένα  για μοναδικές εμφανίσεις,

- σακάκια-μαντό, απαραίτητα για αυτή την εποχή που δροσίζει, για απογευματινές και βραδινές εκδηλώσεις,

- αέρινες πουκαμίσες σεταρισμένες με παντελόνι περίτεχνα κεντημένο με πέτρες,

- κουστούμι με σακάκι και παντελόνι, το απόλυτο must της φετινής χρονιάς, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Διαχρονικό και κομψό ντύσιμο, για κάθε  σύγχρονη γυναίκα που θέλει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Όλα, μοναδικές επιλογές που καλύπτουν το δραστήριο πρόγραμμα της πολυάσχολης γυναίκας, που είναι όμως πάντα κομψή και ξεχωριστή.

Για τον άντρα ο Damiano προτείνει καλοραμμένα πρωινά, απογευματινά και βραδινά σακάκια και κουστούμια, που τονίζουν τον χαρακτήρα και του προσφέρουν παράλληλα την άψογη εφαρμογή στο σωματότυπό του.

Ελάτε στο ατελιέ του Damiano Milano στη Βάρη, Βάρης - Κορωπίου 188 & Τσίλλερ, να μιλήσετε με τον Damiano για τις ενδυματολογικές σας ανάγκες και εκείνος να σας προτείνει και να σχεδιάσει δημιουργίες που θα καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες για κάθε περίσταση για όλες σας τις δραστηριότητες.

Η προσεγμένη εμφάνιση είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, όπως επίσης και η προσιτή πολυτέλεια!

Πληροφορίες 

Δείτε όλες τις φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ